Ελλάδα

Ξάφρισε τρεις φορές το ίδιο σούπερ μάρκετ στην Κέρκυρα

Θα ήταν ο καλύτερος πελάτης ενός σούπερ μάρκετ σε περιοχή της Νότιας Κέρκυρας ένας Έλληνας, αν… πλήρωνε τα προϊόντα που έπαιρνε! Στο διάστημα από τις 29 Αυγούστου ως την περασμένη Παρασκευή, είχε κλέψει τρεις φορές από το ίδιο κατάστημα εμπορεύματα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ!

Οι αλλεπάλληλες κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Αχιλλείων και ταυτοποιήθηκε ο “μακρυχέρης” πελάτης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Ωστόσο, τα κλεμμένα προϊόντα δεν βρέθηκαν κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί.

Ζευγάρι έκλεψε ελαιόλαδο

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης μπήκαν παριστάνοντας τους πελάτες σε ένα μίνι μάρκετ στο Βόλο δύο Ρομά, ένας 42χρονος και η 30χρονη γυναίκα του, οι οποίοι άρπαξαν από τα ράφια έξι μπουκάλια με ελαιόλαδο και τράπηκαν σε φυγή. Μετά από αναζητήσεις, οι δράστες εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα μπουκάλια, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Οι δυο Ρομά προσήχθησαν στην Ασφάλεια για προανάκριση και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με την κατηγορία της κλοπής από κοινού.

Δημοφιλέστερα

To Top