Αθλητισμός

Ρέινα: «Θυμάμαι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη όταν είχα ακόμα μαλλιά!»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη την Βιγιαρεάλ για την 1η αγωνιστική του Europa League και σήμερα υπήρξαν οι καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου. Τους του ”κίτρινου υποβρυχίου” εκπροσώπησε ο Πέπε Ρέινα που θυμήθηκε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό το 2002, ως παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Ο 41χρονος πλέον τερματοφύλακας είχε μπει ως αλλαγή στο Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός στη θέση του τραυματία Μπονάνο (που είχε παίξει στο ματς της Λεωφόρου όπου το «τριφύλλι» επικράτησε με 1-0), βλέποντας το σουτ του Βλάοβιτς να περνάει ξυστά από το δοκάρι του. Μια ευκαιρία που κανείς φίλος του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να ξεχάσει, καθώς αν έμπαινε το γκολ οι «πράσινοι» ήταν μια ανάσα από τα ημιτελικά του Champions League.


Reyna

Ο Πέπε Ρέινα σήμερα…

Ο Ρέινα θυμήθηκε όπως αναφέραμε το παιχνίδι αυτό και στάθηκε στο ότι τότε είχε μαλλιά. Αναλυτικά ο Ισπανός τερματοφύλακας ανέφερε τα εξής: «Για εμάς η διοργάνωση αποτελεί βασικό στόχο στη σεζόν. Η Βιγιαρεάλ ξεκίνησε να παίζει σημαντικό ρόλο και στην Ευρώπη πριν από δεκατέσσερα χρόνια. Μας γεμίζει με ιδιαίτερη περηφάνια που βρισκόμαστε εδώ και ελπίζω πως θα πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στον θεσμό. Οι πρώτοι αγώνες στο γκρουπ, πρέπει να κάνουμε μια θετική αρχή. Αυτό θα μας δώσει προβάδισμα. Δουλεύουμε με τον προπονητή, μας έχει περάσει θεωρίες σαφείς. Θέλουμε χρόνο και έχουμε αρχίσει να κατανοούμε την φιλοσοφία του προπονητή. Οι νίκες είναι πολύ σημαντικές για εμάς αυτή την στιγμή.

Γνωρίζουμε τον Παναθηναϊκό, είναι μια ομάδα παλιός γνώριμος, απέκλεισε την Μαρσέιγ. Έχει κάνει 3/3 με μηδέν στην άμυνα. Ξέρω πως η επίθεσή της είναι δυναμική επίθεση. Θα μας βάλουν αύριο δύσκολα πιστεύω.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά στη Βαρκελώνη ως παίκτης της Μπαρτσελόνα που έληξε 3-1 το παιχνίδι και τότε ο τερματοφύλακας που ξεκίνησε βασικός χτύπησε στο κεφάλι, μπήκα μέσα και τότε είχα φόβο και μαλλιά(γελάει). Τον θυμάμαι πολύ έντονα αυτό τον αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League».

Δημοφιλέστερα

To Top