Αθλητισμός

Champions League: Η Μπάγερν πήρε τη ματσάρα με τη Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ διέλυσε την Αϊντχόφεν – Δείτε τα γκολ

Με 25 γκολ σήμερα (και 48 συνολικά το διήμερο) ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα των ομίλων του Champions League που αν μη τι άλλο ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο τη σεζόν.

Στο Μόναχο η Μπάγερν φάνηκε να κάνει περίπατο κόντρα στη Γιουνάιτεντ καθώς προηγήθηκε νωρίς με 2-0, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» έβαλαν αντίδραση για να προκύψει το χορταστικό 4-3…


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvo29bqst4hd)

Εντυπωσιακή η Άρσεναλ διέλυσε την Αϊντχόφεν έχοντας προηγηθεί με 3-0 από το ημίχρονο, ενώ Σεβίλλη και Λανς έμειναν στο 1-1.

Η Μπενφίκα στα πρώτα 13 λεπτά έκανε 2 πέναλτι κι έμεινε με 10 παίκτες με τη Σάλτσμπουργκ να παίρνει σπουδαίο διπλό, ενώ η Ίντερ έσωσε το βαθμό στο Σαν Σεμπαστιάν ισοφαρίζοντας στο 87′.

Τέλος με αυτογκόλ στο φινάλε η Νάπολι άλωσε την έδρα της Μπράγκα.

1ος όμιλος
Γαλατασαράι-Κοπεγχάγη 2-2


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvnz94l6obrd)

Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3
Θύμιζε αγώνα… πόλο, αλλά ήταν αγώνας ποδοσφαίρου και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο. Ούσα ανώτερη σε γενικές γραμμές και πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-3 (!) στην «Allianz Arena», στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον πρώτο όμιλο του Champions League.

Οι Βαυαροί έδωσαν συνέχεια στην… τρομακτική τους παράδοση στη φάση ομίλων, όπου μετρούν αισίως 32-3-0 τα τελευταία χρόνια, εντός έδρας ρεκόρ 27-1-0 και συντελεστή τερμάτων ως γηπεδούχοι… 90-12 (!), αλλά και είκοσι σερί νίκες στην πρώτη αγωνιστική, με συντελεστή τερμάτων 48-5.

Δημοφιλέστερα

To Top