Διεθνή

Ο Κάρολος και η Καμίλα στο Παρίσι: Η δεξίωση και οι στιγμές που ξεχώρισαν – Βίντεο

Ένα τριήμερο γεμάτο από συναντήσεις, επίσημες εκδηλώσεις και δημόσιες εμφανίσεις, είναι αυτό που πραγματοποιεί ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς στη Γαλλία. Η επίσημη επίσκεψη ξεκίνησε από το Παρίσι όπου ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν υποδέχτηκαν με μία θερμή αγκαλιά το βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας.

Η τελετή υποδοχής πραγματοποιήθηκε στην Αψίδα του Θριάμβου με τα τηλεοπτικά μέσα να πιάνουν στην κάμερά τους ένα τρυφερό στιγμιότυπο ανάμεσα στον Μακρόν και την Καμίλα. Ο Γάλλος πρόεδρος χάρισε στη βασίλισσα ένα θερμό χειροφίλημα.

Εν συνεχεία, Κάρολος και Καμίλα- πέρασαν το κατώφλι της αίθουσας των Κατόπτρων στο Παλάτι των Βερσαλλιών, εκεί όπου παρέστησαν προσωπικότητες υψηλού προφίλ από το Χόλιγουντ μεταξύ των οποίων ο Μικ Τζάγκερ με τη συνοδό του και ο διάσημος ηθοποιός Χιου Γκραντ.

@fashiononrock

Last Night🇫🇷 #RoyalVisitFrance #kingcharles #macron #brigittemacron #queencamilla by #VirginieSellier #Gala #fashion #fashiononrock #julianamodine #modeoui #game #viral #trending #fyp

♬ Epic Music(863502) – Draganov89

@gala.fr

#kingcharles #emmanuelmacron #camillaparkerbowles #royalfamily #statedinner

♬ suono originale – ScreenWEEK

Πολύ θερμή η υποδοχή από τον Μακρόν και την Μπριζίτ. Μάλιστα κάποια στιγμή βλέπουμε την πρώτη κυρία της Γαλλίας να «φτιάχνει» το ρούχο της βασίλισσας Καμίλα. Και οι δύο κυρίες επέλεξαν το μπλε για την επίσημη εμφάνισή τους. 

@fashiononrock

Royal visit France 👑🇫🇷 #kingcharles #macron #brigittemacron #queencamilla #camillaparkerbowles #toyalvisitfrance by #parismatch #virginiesellier #fashiononrock #julianamodine #modeoui #trending #game #viral #fashion #fyp

♬ Royal British Legion March – State Ceremonial Music

Ο βασιλιάς Κάρολος συνοδευόμενος από τον Εμανουέλ Μακρόν χαιρετά κόσμο στους δρόμους του Παρισιού.

@the_blazing_royals

King Charles and President Macron on a walk about in Paris earlier today 🇬🇧🇫🇷 #royalfamily #kingcharles #france #macron

♬ I Vow To Thee, My Country – London Festival Orchestra

Ο βασιλιάς Κάρολος δήλωσε ότι ο ίδιος και η βασίλισσα Καμίλα ήταν «εξαιρετικά συγκινημένοι από την υπέροχη υποδοχή» που έτυχαν στη Γαλλία. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον Εμανουέλ Μακρόν για τους φόρους τιμής που απέτισε στην εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ Β’ πριν από ένα χρόνο και δήλωσε ότι η έπαρση της σημαίας της Ένωσης στο Ελιζέ ήταν «ιδιαίτερα συγκινητική».

@parismatch

Nous étions au #dinerdetat ☺️ #charles3 #macron #versailles

♬ son original – Paris Match

Δημοφιλέστερα

To Top