Διεθνή

Κογκρέσο: Βίντεο από τη στιγμή που ο Γερουσιαστής Τζον Φέτερμαν βάζει τα κλάματα για το bullying που υφίσταται

Θύμα bullying έχει πέσει ουκ ολίγες φορές ο Δημοκρατικός Γερουσιαστής Τζον Φέτερμαν με αφορμή το casual ντύσιμό του στο Κογκρέσο αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αυτή τη φορά όμως, ο Φέτερμαν λύγισε.

Σε ομιλία του σε επιτροπή του Κογκρέσου, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν αντέχει άλλο να ασχολούνται οι πάντες με τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις, τα φούτερ με κουκούλα και την βερμούδα, αλλά και να τον χλευάζουν πολλοί συνάδελφοί του για τον τρόπο ομιλίας του εξαιτίας του εγκεφαλικού που υπέστη πριν μερικούς μήνες. Έδειξε μάλιστα στο κοινό του την εφαρμογή του κινητού που χρησιμοποιεί για να επικοινωνεί πιο εύκολα με την οικογένειά του.

Τον Μάιο του 2022, ο Φέτερμαν υπέστη εγκεφαλικό και έκτοτε απέκτησε δυσκολία στην ομιλία.


Αναφερόμενος στα όσα του προσάπτουν, δηλαδή, στην αδυναμία του να χειριστεί άρτια τη γλώσσα, ξέσπασε σε κλάματα υποστηρίζοντας ότι πέφτει συνεχώς θύμα εκφοβισμού για δύο λόγους :

Πρώτον, για την αναπηρία του και δεύτερον για το casual ντύσιμό του, που έχει διχάσει βουλευτές και γερουσιαστές στις ΗΠΑ για τον ενδυματολογικό κώδικα όλων όσοι προσέρχονται στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.

Ο 54χρονος Φέτερμαν, μίλησε ενώπιον του κοινού με αναπηρία στην Ειδική Επιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ για τη Γήρανση, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα New York Post και η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

«Θέλω να πω, υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, αντί για τα like των ακολούθων στα social media σε σχόλια που αναφέρουν ότι ντύνομαι σαν αλήτης», είπε.

Δημοφιλέστερα

To Top