Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Έγινε ο πρώτος σύλλογος που έφτασε τους 500 εκατ. ακόλουθους στα social media

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τα 500 εκατομμύρια followers σε όλους τους επίσημους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με στοιχεία από το Blinkfire, ο σύλλογος είναι ο πρώτος αθλητικός οργανισμός στον κόσμο που έχει αυτόν τον αριθμό ακόλουθων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει 37 επίσημους λογαριασμούς για όλα τα τμήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ποδόσφαιρο γυναικών και ποδόσφαιρο νέων) και τις θυγατρικές της (Bernabéu, Madridistas), σε 7 γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, αραβικά, γαλλικά, πορτογαλικά, ιαπωνικά και κινέζικα).

Όσοι είναι φαν της μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλο το οπτικοακουστικό και διαδραστικό υλικό που ανεβάζει σε Facebook, Instagram, WhatsApp, X (Twitter), Tiktok, YouTube, Line, Snapchat, Twitch, LinkedIn, Weibo, Wechat, Toutiao, Douyin και BiliBili.

Όσον αφορά τους επίσημους λογαριασμούς για την πρώτη ομάδα, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε προηγουμένως τον Ιούλιο του 2023 ότι δημιούργησε 3 δισεκατομμύρια αλληλεπιδράσεις σε μία σεζόν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει 606 εκατ. ακόλουθους μόνο στο Instagram και ο Λιονέλ Μέσι στο ίδιο κοινωνικό δίκτυο έχει 488 εκατ. 

Δημοφιλέστερα

To Top