Ελλάδα

Αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στα αδέλφια Μανδαλιού που σκοτώθηκαν στη Λιβύη – Παρούσα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Το τελευταίο αντίο στην Άντζελα-Μόϊρα και τον Φίλιππ-Αντώνιο Μανδαλιό, τα δύο αδέλφια που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στην Λιβύη μαζί με τους τρεις ένστολους, λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι των δύο, αδικοχαμένων αδελφών από τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο νέων καθώς και ο σύζυγος της Άντζελας ο οποίος είχε ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας μαζί με την 32χρονη οχτώ ημέρες πριν από το πολύνεκρο τροχαίο και σήμερα τη συνοδεύει στην τελευταία της κατοικία.


adelfia_livii_kideia__2_


adelfia_livii_kideia__3_


adelfia_livii_kideia__1_

Ο ίδιος, με κάλεσμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητά από τον κόσμο που θα δώσει το παρών στη νεκρώσιμη ακολουθία αντί στεφάνων να δώσει χρήματα υπέρ των πλημμυροπαθών στην πόλη Ντέρνα της Λιβύης.

Η Άντζελα και ο Φίλιππος, 32 και 33 ετών αντίστοιχα, ήταν παιδιά του Έλληνα Προέδρου της Κοινότητας της Βεγγάζης και συμμετείχαν εθελοντικά ως διερμηνείς στην ελληνική αποστολή με προορισμό την Λιβύη.


adelfia_livii_kideia__5_


adelfia_livii_kideia__6_


adelfia_livii_kideia__4_


adelfia_livii_kideia__7_


adelfia_livii_kideia__8_


adelfia_livii_kideia__9_

Στη μνήμη τους στεφάνι καταθέτουν η Πρεσβεία της Λιβύης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Νίκος Ανδρουλάκης και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Τον παρών στη νεκρώσιμη ακολουθία δίνει η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, τιμώντας τα δύο θύματα της τραγωδίας καθώς και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μετά την κηδεία θα ακολουθήσει η τελετή της ταφής στο Κοιμητήριο της Βούλας.

Δημοφιλέστερα

To Top