Αθλητισμός

Στίβεν Τζέραρντ: Ο θρύλος της Λίβερπουλ ντύθηκε… σεΐχης – Δείτε φωτογραφίες

Όταν ακούς το όνομα του Στίβεν Τζέραρντ το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου είναι η εικόνα του με την στολή της Λίβερπουλ. 

Είναι ο θρύλος της Λίβερπουλ, ο άνθρωπος που την κράτησε στα δύσκολα χρόνια, και έχει ταυτιστεί όσο λίγοι στην ιστορία της με τον κόσμο της. 


tze_12


tze


tzer_1


tzer_

Εδώ και κάποια χρόνια ο Τζέραρντ φόρεσε σακάκι και ακολουθεί καριέρα προπονητή. Μετά το “αγροτικό” σε Σκωτία και Αγγλία αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της Αλ Ιτιφάκ και να φύγει για την Σαουδική Αραβία. 

Ο κόουτς βάζει στον λογαριασμό του 15.200.000 λίρες το χρόνο ως προπονητής της Αλ Ιτιφάκ και την έχει 4η στο πρωτάθλημα και πάνω από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Με τόσα λεφτά που του δίνουν δεν θα μπορούσε και να πει όχι στο αίτημά τους να φορέσει την παραδοσιακή ενδυμασία της Σαουδικής Αραβίας λόγω της εθνικής εορτής της χώρας (23/9). 

Ο Στίβεν έβαλε την κελεμπία, ήπιε και μια κούπα τσάι και ο κόσμος τον αποθέωσε στα social media.   «Ο καπετάνιος μου ο σεΐχης μου» έγραψε φαν της ομάδας και ένας άλλος συμπλήρωσε:«Μου αρέσει να τον βλέπω να αγκαλιάζει τον πολιτισμό».

Άλλος ένας τον αποκάλεσε: «Ο Σεΐχης Στίβεν Αλ Τζέραρντ» και ένας ακόμη έγραψε:  «Ο θρύλος φαίνεται καταπληκτικός την Εθνική Ημέρα».

Δημοφιλέστερα

To Top