Αθλητισμός

Μαρία Σάκκαρη: Δάκρυσε μετά το τρόπαιο στη Γκουανταλαχάρα – «Λύγισε» για στον παππού της

Δάκρυα χαράς έχυσε η Μαρία Σάκκαρη τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γκουανταλαχάρα μετά τη νίκη της με 2-0 στον τελικό του τουρνουά επί της Κάρολιν Ντόλεχαϊντ που της χάρισε τον πρώτο της τίτλο μετά από 4 χρόνια και τον δεύτερο σημαντικότερο της καριέρας της.

Δείτε το ξέσπασμα μετά τον τελευταίο πόντο

H στιγμή της βράβευσης

Με την λήξη του αγώνα η Μαρία Σάκκαρη αφού χαιρέτησε την Αμερικανίδα με μία αγκαλιά και τον διαιτητή με μία χειραψία, έτρεξε με δάκρυα στα μάτια στον Τομ Χιλ ο οποίος ήταν επίσης συγκινημένος μετά τα δύσκολα τέσσερα χρόνια της αθλήτριάς του.

Στη συνέχεια κι ενώ οι κάμερες εστίαζαν στην Αμερικανίδα, το ανοιχτό μικρόφωνο «έπιασε» την Μαρία να μιλά στην μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου, που ήταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, καθώς την πήρε τηλέφωνο με την πρώτη ευκαιρία. «Μητέρα τα κατάφερα!» ακούγεται να λέει η Σάκκαρη, με την συγκίνηση να είναι έντονη και στις δύο, όπως φάνηκε και στην απονομή λίγο μετά.

Στις δηλώσεις της στην τελετή απονομής αναφέρθηκε στην μεγάλη Γκαμπριέλα Σαμπατίνι που ήταν εκεί και αφιέρωσε τον τίτλο στον παππού της ο οποίος πέθανε το καλοκαίρι του 2022. O Δημήτρης Καννελόπουλος, ήταν εκείνος που έμαθε τένις στην μητέρα της, Αγγελική αλλά και στην ίδια!

Δημοφιλέστερα

To Top