Αθλητισμός

Ο Βάρντι πήρε εκδίκηση για τη γυναίκα του – Έτρεξε όλο το γήπεδο και πανηγύρισε στα μούτρα των οπαδών της Μπρίστολ Σίτι – Δείτε βίντεο

Δεν λένε να βάλουν μυαλό όσοι τα βάζουν με τον Τζέιμι Βάρντι της Λέστερ, με τον… τρελό επιθετικό από το Σέφιλντ των δύο Red Bull πριν τον αγώνα να βρίσκει πάντα τον τρόπο να απαντήσει.

Το αυτό έκανε στο εντός έδρας ματς της Λέστερ κόντρα στη Μπρίστολ Σίτι, στο οποίο ήταν και ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης με ένα καλά τοποθετημένο πέναλτι στο 67ο λεπτό.

Μέχρι εκείνο το σημείο οι ταξιδιώτες οπαδοί τραγουδούσαν συνθήματα κατά της γυναίκας του ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα «Jamie Vardy, your wife is a grass», με αφορμή τη δικαστική της διαμάχη με την Κολίν Ρούνεϊ, σύζυγο του Γουέιν Ρούνεϊ, η οποία κρατάει από το 2019.

Έτσι ο Βάρντι με το που σκόραρε από την άσπρη βούλα μιμήθηκε τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ σε ένα Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ τη σεζόν 2009/10 και έτρεξε όλο το γήπεδο για να φτάσει στην εξέδρα των φιλοξενούμενων, να γυρίσει την πλάτη του και να ξεσπάσει τα νεύρα του.

Δείτε το βίντεο:

Οι «αλεπούδες» παραμένουν στην πρώτη θέση της Τσάμπιονσιπ με 21 βαθμούς μετά από οκτώ αγωνιστικές, με μόλις μία ήττα και επτά νίκες.

Θυμηθείτε τον πανηγυρισμό του Αντεμπαγιόρ:


Adebayor best ever celebration

Δημοφιλέστερα

To Top