Αθλητισμός

Stoiximan Super League 1, Ολυμπιακός-Κηφισιά (17:00, Cosmote Sport 1) – Η ενδεκάδα των Πειραιωτών

Μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στην OPAP Arena ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κηφισιά στην έδρα του με στόχο την επιστροφή στις νίκες στη Stoiximan Super League 1.

Ο Ολυμπιακός έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία και η Κηφισιά θα είναι η 69η ομάδα που θα αντιμετωπίσε στην Super League/Α’ Εθνική. Οι Ερυθρόλευκοι που έχουν συμμετάσχει σε όλες τις διοργανώσεις από το 1959-60 που έγινε η αφετηρία του πρωταθλήματος, δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν μόνο τον Μακεδονικό, ο οποίος έμεινε για μια σεζόν στην κορυφαία κατηγορία και οι δύο αναμετρήσεις τους ολοκληρώθηκαν με ισοπαλίες.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού 

Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Ντόι, Ορτέγκα, Αλεξανδρόπουλος, Σκάρπα, Καμαρά, Σολμπάκεν, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστεί στα τρία από τα τέσσερα φετινά του παιχνίδια στην έδρα του και έχει τρεις νίκες χωρίς να δεχθεί τέρμα και με συνολικό σκορ 10-0.

Η τελευταία σεζόν που ξεκίνησε χωρίς απώλειες και χωρίς να δεχθεί γκολ στη σειρά των εντός έδρας αγώνων του ήταν το 2020-21, όταν στα πέντε πρώτα του είχε ισάριθμες νίκες και σκορ 12-0 αφού είχε επικρατήσει του Αστέρα Τρίπολης (3-0) του Παναιτωλικού (2-0), του Ατρομήτου (4-0), του Απόλλωνα Σμύρνης (2-0) και του Παναθηναϊκού (1-0). Επικράτησε και στο έκτο αγώνα του, αλλά δέχθηκε γκολ από το Βόλο (4-1).

Η Κηφισιά προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-4 στο γήπεδο της Καισαριανής με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό και μετά το ξεκίνημα της με δύο ήττες από Γιάννινα και ΠΑΟΚ, μετρά μια νίκη απέναντι στον Ατρόμητο και μια ισοπαλία.

– ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΓΚΟΛ:

Δημοφιλέστερα

To Top