Αθλητισμός

Stoiximan Super League 1, ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (20:30, Novasports Prime) – Με 8 αλλαγές ο Δικέφαλος

Στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ έχει μια ήττα και μια ισοπαλία, ενώ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει απέναντι στην ομάδα της Ηπείρου, η οποία στις 8 Μαΐου 2022 επικράτησε με 1-0 και στις 25 Φεβρουαρίου 2023 η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία.

Στα δέκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξάρτητα έδρας έχει επικρατήσει μόλις τις πέντε ο γηπεδούχος, με τον ΠΑΟΚ να το έχει κάνει τέσσερις φορές στην Τούμπα και τον ΠΑΣ Γιάννινα μια φορά στην πόλη της Ηπείρου.

Η πρώτη τους συνάντηση με γηπεδούχο τον ΠΑΣ έγινε στις 18 Μαΐου 1975, όταν επικράτησε με 2-1 στα Γιάννινα χάρη σε δύο γκολ του Άλβαρες, ενώ για τον ΠΑΟΚ είχε σκοράρει ο Νέτο Γκουερίνο. Την επόμενη χρονιά επικράτησε και πάλι ο ΠΑΣ με 2-0 και ο Άλβαρες βρήκε δίχτυα για να κλείσει το σκορ ο Γκλάσμαν.

Το αγαπημένο σκορ του ΠΑΟΚ στις νίκες είναι το 2-0 με τέσσερις επαναλήψεις, ενώ οι ισοπαλίες με 1-1 έχουν παρουσιαστεί τρεις φορές. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει σταθερότητα στις νίκες του και μοιράζονται με δύο παρουσίες το 2-1, το 3-0 και το 1-0.

Ο Λουτσέσκου προχωράει σε 8 αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του, σε σχέση με τον αγώνα στο Ελσίνκι.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μεϊτε, Οζντόεφ, Τάισον, Κωνσταντέλια, Ντεσπόντοφ, Μπράντον.

28 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

9 ΝΙΚΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

8 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

12 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 33-40

Δημοφιλέστερα

To Top