Αθλητισμός

Stoiximan Super League 1: Κηφισιά-Λαμία (18:00, Cosmote Sport 2)

Αυτή είναι η τρίτη εντός έδρας αναμέτρηση για την Κηφισιά, η οποία έχει χρησιμοποιήσει στην πρώτη ως έδρα το γήπεδο της Λαμίας και στη δεύτερη το γήπεδο της Καισαριανής απέναντι στον Πανσερραϊκό. Τώρα θα υποδεχθεί στο ίδιο γήπεδο τη Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Super League σε αυτό το γήπεδο. Μακριά από την έδρα της έχει να σημειώσει νίκη για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος από τις 7 Νοεμβρίου 2021, όταν επικράτησε με 1-0 στην Τρίπολη του Αστέρα. Συνολικά είναι 23 αναμετρήσεις, στις οποίες έχει 13 ήττες και 10 ισοπαλίες.

Η τελευταία της εκτός έδρας νίκη γενικά ήταν για τα Stoiximan Super League Playouts, όταν την 1η Απριλίου 2023 επικράτησε του Παναιτωλικού με 3-1.

Η Κηφισιά θα δώσει τον 6ο της αγώνα στην Stoiximan Super League και στους προηγούμενους πέντε είχε μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες.

Η Λαμία αντιμετώπισε τελευταία φορά ομάδα που έγραφε τις πρώτες της σελίδες στην ιστορία της στην κατηγορία το 2019-20 με αντίπαλο το Βόλο και για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος είχε επικρατήσει με 1-0 χάρη στο γκολ του Τουράμ, ενώ εκτός έδρας είχε ηττηθεί με 1-0 την 22η αγωνιστική με γκολ του Βασίλη Μάντζη.

– ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΗΤΤΕΣ

ΓΚΟΛ: –

Δημοφιλέστερα

To Top