Αθλητισμός

Super League: Στο «κατόπι» του Ολυμπιακού και του δεύτερου ΠΑΟΚ έμειναν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ – Δείτε τα γκολ

Στο «κατόπι» του πρωτοπόρου Ολυμπιακού και του δεύτερου ΠΑΟΚ έμειναν για τα καλά Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, μετά τις νίκες τους επί του Αστέρα Τρίπολης (4-1) και του Ατρόμητου (2-1) που έριξαν την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Super League. Το «τριφύλλι» πέρασε από το «Θ. Κολοκοτρώνης», η Ενωση υπερκέρασε το εμπόδιο των Περιστεριωτών στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον οι μεν «πράσινοι» είναι με ματς λιγότερο στο «-4» και στο «-1» από τους «ερυθρόλευκους» και τον «Δικέφαλο», οι δε «κιτρινόμαυροι», επίσης με πέντε ματς, στο «-5» και -2» αντίστοιχα. Στους κερδισμένους της ημέρας και ο Πανσερραϊκός, καθώς μετά το 3-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα «σκαρφάλωσε» στις θέσεις των play-offs.

Μετά από έξι χρόνια και επτά ματς χωρίς εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα, ο Παναθηναϊκός με σκόρερς τον MVP Αράο, τον Βέρμπιτς και τον Ιωαννίδη με πέναλτι και καταπληκτικό «κερασάκι» στο 87′, νίκησε 4-1 στην Τρίπολη και επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες.

Δείτε εδώ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα Αστέρας Τρ. – Παναθηναϊκός 1-4

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 31′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αμραμπατ, ο Ατρόμητος ισοφάρισε από την άσπρη βούλα στο 90′ με τον Ανγκιέλσκι σε μία φάση όπου η Ενωση έμεινε με 10 παίκτες, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τη νίκη από τα 11 βήματα με τον Γκατσίνοβιτς.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvutxfp2ey8x)

Ο Πανσερραϊκός του Πάμπλο Γκαρσία προηγήθηκε δις με Πηλέα και Στάικο, ο μαχητικός ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε με Παντελάκη – Τσαούση, αλλά ο Αλέξιτς είπε την τελευταία λέξη στο 90′ χαρίζοντας επιπλέον τρεις βαθμούς (3-2) στα «Λιοντάρια» που είχαν χάσει και πέναλτι με τον Πηλέα!

Δείτε εδώ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-2

Καταιγιστικός ήταν την Τετάρτη στο Φάληρο ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Αν και «ανησύχησε» από τον Άρη με την ισοφάριση του Πάρδο στο 47′ και το δοκάρι του Νταρίντα στο 53′, o Αγιούμπ Ελ Καμπί με δυο γκολ (63′, 70′) «καθάρισε» για τους Ερυθρόλευκους και ο Γιόβετιτς έβαλε το «κερασάκι» στο 83′ για το εντυπωσιακό 4-1, ενώ είχε και χαμένο πέναλτι ο Φορτούνης. Στα αρνητικά για τους Πειραιώτες ο τραυματισμός του Ρέτσου.


Ολυμπιακός - Άρης 4 - 1 | Highlights - Stoiximan Super League - 27/092023 | COSMOTE SPORT HD

Στην 2η θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος με τα τέρματα των Κουλιεράκη, Μουργκ και Σαμάτα επικράτησε εύκολα 3-0 του Βόλου και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή.


ΠΑΟΚ – Βόλος: 3-0 (MD 6, 27/09/2023)

Δημοφιλέστερα

To Top