Αθλητισμός

Stoiximan Super League 1: Χωρίς Σπόραρ και Πάλμερ-Μπράουν ο Παναθηναϊκός με ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με εμφατικό τρόπο το βράδυ της Πέμπτης (28/9) απ’ την Τρίπολη, επικρατώντας με 4-1 επί του Αστέρα, όμως κι αυτό το παιχνίδι άφησε αγωνιστικές «πληγές» στους «πράσινους», καθώς οι Αντράζ Σπόραρ και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν επέστρεψαν στην Αθήνα με προβλήματα τραυματισμών και δεν θα είναι διαθέσιμοι στο κυριακάτικο (1/10) μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο διεθνής Σλοβένος επιθετικός υπέστη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο μυ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Πέμπτης (5/10) με τη Μακάμπι στη Χάιφα για τη 2η αγωνιστική του Europa League, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του αυτή την στιγμή.

Ο δε Πάλμερ-Μπράουν έχει υποστεί διάστρεμμα και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 μέρες, χάνοντας και τα δύο ματς. Εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα μείνει ξανά ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος συνέχισε και την Παρασκευή (29/9) το ατομικό του πρόγραμμα.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Αστέρα, ακολούθησαν το πρωί της Παρασκευής (29/9) πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις ξατοχής και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας κι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Δημοφιλέστερα

To Top