Αθλητισμός

«Χάος» στη Super League 2 και με αποδείξεις: Η Καλαμάτα ανακοίνωσε παίκτη ο οποίος μετά από τρεις ώρες ανανέωσε στον Ιωνικό

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Η Καλαμάτα στις 15:00 ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ούγκο Σόουζα και στις 18:00 δημοσιοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του! 

Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Χάος» για τη Super League 2. 

Τι ακριβώς συνέβη; Την Παρασκευή στις 15:00 η ΠΑΕ Καλαμάτα ανεβάζει στο σάιτ της την παρακάτω ανακοίνωση: 


kalamata

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Ούγκο Σόουζα.

Είναι Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Είναι 31 ετών. Γεννήθηκε στις (4-6-92) και έχει ύψος 1.84.

Στην Ελλάδα έγινε γνωστός από την πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2017-20), ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την Φανέλα του Ιωνικού στην Σούπερ Λιγκ με συμμετοχή σε 18 αγώνες.

Την περίοδο (2020-21) φόρεσε την φανέλα της Ρουμανικής Άστρα και ένα χρόνο μετά πήγε στην επίσης Ρουμανική Σεπσι. Και οι δύο ομάδες Α κατηγορίας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ». 


ionikos_1

Στην Καλαμάτα πανηγύριζαν για τον σπουδαίο παίκτη που πήραν αλλά στις 18:00 ο Ιωνικός που είναι στον ίδιο όμιλο της Super League 2 ανακοινώνει την ανανέωση με τον ίδιο παίκτη! 

Η ανακοίνωση του Ιωνικού 

Δημοφιλέστερα

To Top