Ελλάδα

Καιρός: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα στα δυτικά και νότια

Σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρα θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Επτάνησα, στα δυτικά ηπειρωτικά, στην Κεντρική Στερεά και στην Πελοπόννησο. Πιθανή είναι η εκδήλωση πρόσκαιρων όμβρων στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 14 έως 28-29, στην Ήπειρο από 16 έως 28 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 14 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 26-28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 28 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 17 έως 27-28 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις που στα ηπειρωτικά δε θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα φτάνουν τα 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τα 6 μποφόρ.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvvcnspqix3t)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη Θράκη γενικά αίθριος. Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στα νησιά του Ιονίου λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα στα νότια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά βορειοδυτικοί.

Δημοφιλέστερα

To Top