Ελλάδα

Ο Κασσελάκης αποκάλυψε σε… ζαχαροπλάστρια πότε έχει γενέθλια η Φάρλεϊ – Δείτε βίντεο

Τι συμβαίνει όταν κάποια πετυχαίνει το κρας της φίλης της τυχαία; Εξαρτάται, ανάλογα με την περίσταση. Ενίοτε τον τραβά και φωτογραφίες. Όμως όταν το κρας μάλιστα είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, που κατά δήλωσή του, επιδιώκει να είναι σε επαφή με τους πολίτες, φροντίζει να βγάλει κοινό βίντεο, ειδικά για χάρη της.

Αυτό τουλάχιστον συνέβη στις Σπέτσες, όταν μία κοπέλα πέτυχε τον Στέφανο Κασσελάκη με τον σύντροφό του Τάιλερ, χθες, οπότε και το ζευγάρι ετοιμαζόταν να τρέξει στον σημερινό αγώνα των 5 χλμ. του Spetses Mini Marathon.

Η Αλεξάνδρα (το όνομα της φίλης) δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει ένα βίντεο, με τίτλο «όταν βρίσκεις το κρας της φίλης σου τυχαία», για τη φίλη της τη Γιώτα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε το δικό του μήνυμα προς τη Γιώτα, λέγοντας «Γιώτα, μην φανατίζεσαι να απαιτείς πράξεις», χωρίς να είναι σαφές, αν υπάρχει κόμμα ανάμεσα στο «μην φανατίζεσαι» και στο «να απαιτείς πράξεις» ή όχι. 

Λίγο αργότερα όμως, η καλή φίλη Αλεξάνδρα αποφάσισε να μπει σε πιο προσωπικά ζητήματα και να ανοίξει παρτίδες με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, εξηγώντας ότι η Γιώτα είναι ζαχαροπλάστρια και θέλει να του φτιάξει τούρτα, είτε για τον ίδιο, είτε για τον Τάιλερ, είτε για τη σκυλίτσα τους Φάρλεϊ.

«Η Φάρλεϊ έχει γενέθλια την 1η Δεκεμβρίου», απάντησε ο κ. Κασσελακης, ενώ στη συνέχεια ξαναμπήκε στο πλάνο για να συμπληρώσει: «γίνεται 4 ετών».

@alek_pa.p

@Giota Georgiadou τι άλλο θα κάνω για εσένα 😄 #kasselakis #viralvideo

♬ πρωτότυπος ήχος – Alexandra Papagiannakou

Δημοφιλέστερα

To Top