Αθλητισμός

ΑΕΚ: Θλάση ο Γκαρσία, εκτός και οι Βίντα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Άμραμπατ για ΟΦΗ

Μετά τις μεγάλες εκτός έδρας νίκες με Μπράιτον και Παναθηναϊκό, αλλά και την αγχωτική, όπως εξελίχθηκε, επικράτηση επί του Ατρόμητου στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ πηγαίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης για την αναμέτρηση της Δευτέρας (2/10, 20:00) με τον ΟΦΗ προκειμένου να δώσει συνέχεια στο σερί που τρέχει. Σε ακόμα μια απαιτητική εβδομάδα καθώς ακολουθεί το ματς της Πέμπτης με τον Άγιαξ στην OPAP Arena, αλλά και η εξ αναβολής εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την άλλη Κυριακή.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες ο Ματίας Αλμέιδα να δούλευε με το σύνολο του ρόστερ του διαθέσιμο, ωστόσο ξαφνικά οι απουσίες μαζεύτηκαν με πιο σημαντική αυτή του Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ολοκλήρωσε τη χθεσινή προπόνηση με έντονες ενοχλήσεις και σήμερα πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Κρήτη διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση! Πλέον ξεκινάει αποθεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται, ωστόσο η επιστροφή του πάει για μετά τη διακοπή, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει και το ματς με τον Αγιαξ.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ πάει στο Ηράκλειο με διάφορες ακόμα απουσίες. Ο Γιόνσον λόγω ενοχλήσεων στην τελευταία προπόνηση έμεινε εκτός και μένει να φανεί η κατάστασή του ενόψει Άγιαξ, ο Άμραμπατ δεν ταξιδεύει για προληπτικούς λόγους μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο, ο Βίντα παρότι προπονείται κανονικά δεν είναι ακόμα στο απόλυτο της ετοιμότητάς του και ο Χατζισαφί παίρνει ανάσες ξεκούρασης, ενώ ο Σιντιμπέ είναι τιμωρημένος από την κόκκινη που είχε δεχθεί στο ματς της Πέμπτης.

Μια εκτίμηση για τον καταρτισμό της ενδεκάδας με τις απουσίες που έχουν προκύψει είναι με τον Στάνκοβιτς στην εστία, τους Μοχαμάντι και Ρότα στα δύο άκρα της άμυνας και τους Μουκουντί και Μήτογλου κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής σίγουρα θα ξεκινήσει ο Σιμάνσκι, πιθανότατα με τον Πινέδα, με τους Γκατσίνοβιτς και Ελίασον που μπήκαν αλλαγή στο ματς της Πέμπτης λογικά να ξεκινούν στις δύο πτέρυγες. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Πόνσε και από πίσω του τη θέση διεκδικούν ο Τσούμπερ με τον Αραούχο.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Πήλιος, Κάλενς, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο, Ζίνι.


378381167_753097563494408_363925763091761341_n

Δημοφιλέστερα

To Top