Αθλητισμός

Copa de la Liga: Η Ρίβερ… έσπασε την κατάρα 5 ετών στο «Μπομπονέρα», 2-0 την Μπόκα – Δείτε τα γκολ

Η Ρίβερ Πλέιτ νίκησε την Μπόκα Τζούνιορς μέσα στο «Μπομπονέρα» με 2-0, στο «Superclasico» το ντέρμπι μίσους της Αργεντινής, για την 7η αγωνιστική του Copa de la Liga.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvxfqgtox03t)

Οι Μιγιονάριος ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έχασαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες και σημαντικότερες αυτές των Μαρσέλο Ερέρα (31′) και του Μανουέλ Λανσίνι (45+4′). Στο 41ο λεπτό του ντέρμπι η ομάδα του Μαρτίν Ντεμικέλις κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις προσπάθειές της, με τον Ένσο Πέρες να σουτάρει εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Σαλομόν Ροντόν και κατέληξε στα δίχτυα του Σέρχιο Ρομέρο για το 0-1.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvxew4g4c46x)

Αυτό ήταν το 7ο τέρμα σε 27 παιχνίδια για τον επιθετικό της Ρίβερ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+6′, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα και με κοντινό σουτ του Ένσο Ντίας, διαμόρφωσαν το τελικό 2-0.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvxfjzc8y3k9)

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έντινσον Καβάνι πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή, λόγω του εκτεταμένου rotation που έκανε ο προπονητής της Μπόκα, Χόρχε Αλμιρόν, καθώς ακολουθεί ο εκτός έδρας επαναληπτικός (0-0) κόντρα στην Παλμέιρας (6/10), για τα ημιτελικά του Copa Libertadores.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvxfo243nd29)

Μπόκα Τζούνιορς (Χόρχε Αλμιρόν): Ρομέρο, Μπλοντέλ (46′ Μπάρκο), Βαλντές, Βαλεντίνι, Σαράτσι (70′ Καβάνι), Καμπουσάνο (70′ Σεμπάγιος), Μπουγιάουντε (46′ Ε. Φερνάντες), Βέιγκαντ, Ραμίρες (46′ Μεδίνα), Χάνσον, Μπενεδέτο

Ρίβερ Πλέιτ (Μαρτίν Ντεμικέλις): Αρμάνι, Ερέρα, Γκονσάλες, Π. Ντίας, Κάσκο (63′ Ε. Ντίας), Πέρες (83′ Μαρτίνες), Ντε λα Κρους, Φερνάντες (62′ Αλιέντρο), Λανσίνι (83′ Φούνες Μόρι), Μπάρκο, Ροντόν (63′ Κολίδιο)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τα προβληματικά έργα Καλατράβα σε όλο τον κόσμο – Καθυστερήσεις, υπερβάσεις και ατελείωτη κριτική

Ο Πολάκης αποκαλεί τον Πρετεντέρη «ένα κουβά με σκ@τ@»

Νέα Ιωνία: Αποτράπηκε οπαδικό επεισόδιο – 87 συλλήψεις, οι περισσότεροι ανήλικοι

Δημοφιλέστερα

To Top