Αθλητισμός

Superleague 2: Νίκη του Ηρακλή επί του ΠΑΟΚ Β με 2-0 στο Καυτανζόγλειο

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και συγκεκριμένα ένα του Χειρίτραντα στο 28′ και ένα του Κούστα στο 93′ ο ΠΟΤ Ηρακλής επικράτησε του ΠΑΟΚ Β’ στο Καυτανζόγλειο σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τον βόρειο όμιλο της Superleague 2.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν καλύτερη και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 28ο λεπτό στο με σουτ του Χειρίτραντα εντός περιοχής το οποίο κόντραρε στον Παντεκίδη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μοναστηρλή.

Οι κυανόλευκοι είχαν τα ηνία του αγώνα και σφράγισαν τον τρίποντο στις καθυστερήσεις, όταν ο ο Σίλβα συνδυάστηκε όμορφα με τον Κούστα, με τον τελευταίο να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Χειρίτραντας, Δοϊράνλης, Χρουστσιέλ, Γκμπενιόν, Σιούτας (86′ Δασκαλάκης), Τόρες (66′ Έμπο), Βιτλής (86′ λ.τ Κουντουριώτης), Τσουμάνης (57′ Κούστα), Σίλβα, Καπίγια (66′ Στοΐσεβιτς).

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας (36′ Τασιούρας), Σελιμάι, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής (78′ Ρούμναντσιεβ), Νινούα, Τσοπούρογλου, Δαρέλας, Κανίς (78′ Γκούμας), Πανίδης (64′ Γκορντεζιάνι).

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top