Ελλάδα

Χριστουγεννιάτικο bazaar και γούρι της Ελπίδας για το 2024

Όπως κάθε χρόνο από το Bazaar μας θα μπορείτε να προμηθευτείτε το γούρι της ΕΛΠΙΔΑΣ για το 2024, που είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά και ιδιαίτερα γούρια στην ιστορία του Συλλόγου.  Πρόκειται για μια αναπαράσταση του  Πολικού Αστέρα (“Northern Star”) ο οποίος συμβολίζει για την ΕΛΠΙΔΑ την παντοτινή πυξίδα αγάπης.  Είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Ιδρύτριας του Σωματείου, Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, η οποία θα είναι για πάντα το φωτεινό αστέρι που θα καθοδηγεί την ΕΛΠΙΔΑ στο δρόμο της αγάπης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Το γούρι είναι σχεδιασμένο από την Αντιπρόεδρο του Σωματείου κυρία Μαριάννα Λαιμού και κατασκευασμένο από τo γνωστό κοσμηματοπωλείο «SERKOS». Όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για την στήριξη των σκοπών του Σωματείου.

Με έμπνευση από το φωτεινό αστέρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ», η ομάδα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», του «ELPIDA Youth» και του e-shop του Συλλόγου έχουν ετοιμάσει μοναδικές δημιουργίες και πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους σας που θα βρείτε στο bazaar. Τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτών των προϊόντων θα διατεθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς του Σωματείου.

Παράλληλα, στο bazaar θα βρείτε υπέροχα δώρα από τις 31 μεγάλες εταιρείες που θα συμμετάσχουν και οι οποίες θα διαθέσουν μέρος των εσόδων τους για τους σκοπούς του Σωματείου. Συγκεκριμένα στο Βazaar μας μπορείτε να βρείτε προϊόντα των εταιρειών:

ALL ABOUT EVE, ANGELINA, APERITTA IS CLASSIC, ELENA MAKRI BOUTIQUE, FIRST ΗΟΜΕ DESIGN, HAPPY EVER AFTER, HAPPY-NES GR, ILE DE REVE, ILEANA MAKRI, INSPIRE DECO, KESSARIS, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, MAMACITA, MARIANNA LEMOS, MELISSA ΕΚΔΟΣΕΙΣ, NAKAS CONCEPT, ΟΛΓΑ ΚΑΝΔΑΡΑΚΗ, PHIL’ S GRANOLA, RAM PERSONALIZATION PROJECT, REVE DE LA MAISON, SCAPERDAS, SERKOS, THOMAS WORKSHOP, TINY, TREASURE BOX, TSANOS BAKERY, VENETIA VILDIRIDIS, VOURAKIS ANTONIS, VST, WONDER ROOM

Παρόν στο Bazaar θα είναι και το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», δίνοντας την  ευκαιρία στους επισκέπτες να συμβάλουν στην τυποποίηση ενός δείγματος εθελοντή δότη μέσω του Προγράμματος «Υιοθέτησε ένα δείγμα», δίνοντας στα φετινά Χριστούγεννα μια ξεχωριστή έννοια ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης.

ΧΑΡΙΣΤΕ «ΕΛΠΙΔΑ» ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ESHOP ΜΑΣ

Το γούρι μας για το 2024, καθώς και μια σειρά πρωτότυπα δώρα με την υπογραφή της ΕΛΠΙΔΑΣ, μπορείτε παράλληλα να τα προμηθευτείτε και από το eshop του Σωματείου μας:

Ηλεκτρονική διεύθυνση: eshop.elpida.org

Δημοφιλέστερα

To Top