Ελλάδα

Εξαπάτησαν νεαρή με πρόσχημα την επιδότηση… λαδιού!

Κάθε συγκυρία εκμεταλλεύονται οι πολυμήχανοι απατεώνες για να ξαφρίσουν ανυποψίαστους πολίτες, όπως αποδείχθηκε από μια νέα μορφή απάτης με πρόσχημα την -ανύπαρκτη, βέβαια- επιδότηση… λαδιού που σκαρφίστηκε ένας από αυτούς για να τσεπώσει τις οικονομίες μιας 23χρονης από την Πάτρα!

Ο απατεώνας που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της την Δευτέρα επικαλέστηκε ονόματα γνωστών της προσώπων και υποσχέθηκε ότι θα τη βοηθήσει να πάρει την επιδότηση που τάχα δικαιούται. Ακολουθώντας τις υποδείξεις του, η νεαρή πήγε σε ένα ΑΤΜ στην περιοχή Ζαρουχλέικα και πληκτρολόγησε τον κωδικό αριθμό της κάρτας της, δίνοντας εν αγνοία της εντολή για τη μεταφορά χρημάτων.

Το αποτέλεσμα ήταν να καταφέρει ο απατεώνας να αποσπάσει από τον τραπεζικό λογαριασμό της το ποσό των 3.000 ευρώ, που μετέφερε σε άλλον λογαριασμό. Όταν διαπίστωσε ότι οι οικονομίες της είχαν κάνει φτερά, η 23χρονη υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών που ερευνά για να ταυτοποιήσει τον δράστη και σχημάτισε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου.

Δημοφιλέστερα

To Top