Αθλητισμός

Νεϊμάρ – Μπιανκάρντι: Τίτλοι τέλους για ένα μήνα μετά τον ερχομό της κόρης τους

Το 2023 δεν είναι η χρονιά του… Ο λόγος για τον Νεϊμάρ ο οποίος μετά τον σοβαρό του τραυματισμό χωρίζει από την Μπρούνα Μπιανκάρντι με την οποία πριν από ένα μήνα απέκτησε μια κόρη μαζί της.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής και η 29χρονη influencer ανακοίνωσαν τη γέννηση της κόρης τους Mavie στις 7 Οκτωβρίου, λέγοντας ότι «ήρθε για να ολοκληρώσει τη ζωή μας».

Ο χωρισμός τους έρχεται μετά από εικασίες των τελευταίων εβδομάδων ότι δεν είναι πλέον μαζί, εν μέσω φημών για απιστία του Νεϊμάρ.

Με ένα story της στο Instagram story της, η Μπιακάρντι επιβεβαίωσε την είδηση: «Αυτό είναι ένα ιδιωτικό θέμα, αλλά επειδή συχνά με συνδέουν με ειδήσεις και υποψίες θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν είμαι σε σχέση. Είμαστε γονείς της Mavie και αυτός είναι ο λόγος της σχέσης μας. Ελπίζω να μη με συνδέετε πια τόσο συχνά με γεγονότα. Σας ευχαριστώ».

View this post on Instagram

A post shared by BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

Ο Νεϊμάρ είχε βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες για απιστία της Μπιανκάρντι το τελευταίο διάστημα, καθώς νωρίτερα φέτος κυκλοφόρησε υλικό που τον έδειχνε να διασκεδάζει με δύο διαφορετικές γυναίκες σε νυχτερινό κέντρο.

Δημοφιλέστερα

To Top