Διεθνή

Δολοφονία 40χρονου στην κατεχόμενη Κερύνεια – Τρεις συλλήψεις

Στη κατεχόμενη Κερύνεια η «αστυνομία» του ψευδοκράτους συνέλαβε ένα ζευγάρι Ουκρανών και έναν Ρώσο, ως ύποπτους για τη δολοφονία 40χρονου Ρώσου που ζούσε μόνιμα στα κατεχόμενα.

Ο 40χρονος Ρώσος Mikhail Kamyshanov, βρέθηκε νεκρός στο φωτογραφείο στο οποίο εργαζόταν στη Κερύνεια και μετά τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα δολοφονίας. Μετά από έλεγχο των κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας, η «αστυνομία» του ψευδοκράτους συνέλαβε τον Serhii Mykhaılıchenko, ο οποίος εργαζόταν στο ίδιο φωτογραφείο με το θύμα, την σύζυγο του Mykhaılıchenko, Katerina Kotenko και ακόμα ένα άτομο που ονομάζεται Andrei Volkovskii.

Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στο «δικαστήριο» το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης τριών ημερών για να ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις και να αποφασιστεί αν θα παραπεμφθούν σε τακτική «δίκη» σε «κακουργιοδικείο». Ο Kamyshanov σύμφωνα με τις ιατροδικαστές δολοφονήθηκε με στραγγαλισμό.

Σύμφωνα με την «αστυνομία» του ψευδοκράτους ο Kamyshanov βρισκόταν στο φωτογραφείο στο οποίο εργαζόταν. Κάποια στιγμή από τις κάμερες φαίνεται να εισέρχεται στο κατάστημα ο Andrei Volkovskii ο οποίος έκλεισε την πόρτα. Εικάζεται πως αυτός σκότωσε τον 40χρονο και στη συνέχεια διέφυγε από το παράθυρο.

Το επικρατέστερο σενάριο ως προς το κίνητρο είναι η ληστεία, καθώς το θύμα είχε πάει στη δουλειά κρατώντας μια τσάντα, η οποία όμως δεν εντοπίστηκε. Το ζευγάρι των Ουκρανών συνελήφθη από ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων στη βάση του περιεχομένου μηνυμάτων που είχε στείλει η Katerina Kotenko στον σύζυγο της, Serhii Mykhaılıchenk.

Δημοφιλέστερα

To Top