Αθλητισμός

Europa League, Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός (19:45, Cosmote Sports 4) – Η ενδεκάδα των Πειραιωτών

Τη νίκη που θα τον βάλει για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης της 2ης θέσης που οδηγεί στους 32 του Europa League (θεωρώντας ότι πολύ δύσκολα η Γουέστ Χαμ δεν πάρει την πρώτη) αναζητεί σήμερα το βράδυ ο Ολυμπιακός στην έδρα της Φράιμπουργκ.

Έχοντας και το μαξιλαράκι ασφαλείας της διεκδίκησης της 3ης θέσης που οδηγεί στο Conference League (όπου θεωρητικά έχει το πάνω χέρι υποδεχόμενος την τελευταία αγωνιστική την Μπάτσκα Τόπολα), ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα στο Europa Park Stadion μια εμφάνιση ανάλογη με αυτές που έκανε κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού 

Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Φορτούνης.

Οι Γερμανοί δεν διανύουν φέτος και την καλύτερη τους σεζόν, αλλά δεν παύουν να είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, όπως αποδείχθηκε και στον πρώτο αγώνα στον Πειραιά, όταν ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος αλλά έχασε στο φινάλε με 3-2.

Γενικά προέρχεται από τέσσερα ματς χωρίς νίκη, έχει μεγάλο ζήτημα στην άμυνα όπου δέχεται με… συνέπεια γκολ σε κάθε αγώνα κι αυτό προφανώς πρέπει να το εκμεταλλευτούν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είδε τα πλάνα του να ανατρέπονται την τελευταία στιγμή με την απώλεια του Γιόβετιτς (τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση και δεν ταξίδεψε με την αποστολή), οπότε αναγκαστικά ο Ελ Κααμπί θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Διαιτητής: Ιρφάν Πέλιτο (Βοσνία)

Βοηθοί: Σέναντ Ιμπρισιμπέγκοβιτς (Βοσνία), Νταβόρ Μπέλιο (Βοσνία)

Η βαθμολογία

1.Γουέστ Χαμ 9

Δημοφιλέστερα

To Top