Αθλητισμός

Europa League, ΑΕΚ-Μπράιτον (19:45, Cosmote Sport 3) – Η ενδεκάδα της Ένωσης

Οι δύο «κολλητές» ήττες από τη Μαρσέιγ έριξαν την ΑΕΚ από την πρώτη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου του Europa League και δεδομένου ότι ακολουθεί την τελευταία αγωνιστική ο εκτός έδρας αγώνας με τον Άγιαξ (που παίζει σήμερα στη Μασσαλία) στην Ένωση θέλουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους επί της Μπράιτον για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Νίκη της ΑΕΚ και μη νίκη του Άγιαξ σημαίνει ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν σίγουρη τη 3η θέση και με διπλό την τελευταία αγωνιστική στο Άμστερνταμ θα έχουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν στην πρώτη δυάδα.

Ο Ματίας Αλμέιδα για ένα ακόμη ματς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γιόνσον, Γκαρσία, αλλά αυτή τη φορά θα έχει τον Σέρχιο Αραούχο που ξεπέρασε τον δικό του τραυματισμό και τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς που εξέτισε την ποινή για την αποβολή του στη Μασσαλία.

Ο Αργεντινός τεχνικός επέλεξε να ξεκινήσει το ματς με Μάνταλο, Τσούμπερ που ήταν οι επιθετικές αιχμές και στην εκτός έδρας νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Τσούμπερ.

Στον πάγκο είναι οι: Αθανασιάδης, Γκίνης, Μοχαμάντι, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Πισάρο.

Η Μπράιτον, στην πρώτη της ευρωπαϊκή συμμετοχή, παραμένει αήττητη μετά το εκπληκτικό 3-2 της ΑΕΚ στην πρεμιέρα και γενικά στα τελευταία 9 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει 1 μόλις ήττα, ωστόσο έχει πολλές και σημαντικές απουσίες καθώς ο Ντε Τσέρμπι για διάφορους λόγους δεν υπολογίζει στους οι Ενσίσο, Εστουπινιάν, Μαρτς, Γουέλμπεκ, Γουέμπστερ, Φατί, Λάμπτεϊ και Φαν Χέκε.

Η πιθανή ενδεκάδα της Μπράιτον: Στιλ – Φέλτμαν, Ντανκ, Ίγκορ, Γκρος – Νταχούντ, Γκίλμουρ, Μιτόμα – Αντίνγκρα, Πέδρο, Φέργκιουσον.

Διαιτητής: Σάντρο Σέρερ (Ελβετία)

Βοηθοί: Μπεκίμ Τσογκάι (Ελβετία), Γιόνας Έρνι (Ελβετία)

Δημοφιλέστερα

To Top