Αθλητισμός

Euroleague, Παρτίζαν-Παναθηναϊκός (21:45, Novasports Prime)

Κάθε ματς κόντρα στον Ομπράντοβιτς έχει τη δική του σημασία για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον Σέρβο τεχνικό. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα ματς που θα διεξαχθεί στην κατάμεστη Stark Arena (ανακοινώθηκε χθες το sold out) και θα είναι το πρώτο που ο Ομπράντοβιτς θα βρει ως αντίπαλο στον πράσινο πάγκο τον Εργκίν Αταμάν.

Οι δύο τους είχαν αναπτύξει μια τεράστια κόντρα στην Τουρκία, πλέον η σχέση τους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, αλλά δεν παύει να είναι η πρώτη τους κόντρα στη νέα εποχή.

Ο Παναθηναϊκός μετά τις (αναμενόμενες) δυσκολίες των πρώτων αγωνιστικών, τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί τεσσάρων νικών (τελευταία ήττα στις 3/11 στη Βαρκελώνη από τη Μπάρτσα) παρόλο που αγωνίζεται εδώ και καιρό χωρίς Ερνανγκόμεθ και Παπαπέτρου.

Όσον αφορά την Παρτίζαν η αλήθεια είναι ότι ακόμη ψάχνεται, αλλά αντιμετώπισε κι αυτή σημαντικά προβλήματα με τον ηγέτη της Κέβιν Πάντερ να έχει χάσει τα τελευταία πέντε ματς, αλλά να επιστρέφει σήμερα (όπως και ο Αβράμοβιτς που δεν έπαιξε στην εκτός έδρας ήττα από την Εφές).

Το σημερινό ματς είναι σίγουρα ιδιαίτερο για τον Ματίας Λεσόρ ο οποίος επιστρέφει στο μέχρι πέρσι σπίτι του όπου εξακολουθεί να λατρεύεται από τους οπαδούς της Παρτίζαν.

Από κει πέρα στην στατιστική αποτύπωση του αγώνα, οι «πράσινοι» δέχονται 79,4 πόντους μ.ο. ανά αγώνα, ενώ οι Σέρβοι δέχονται 87 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα. Επιθετικά, όμως η Παρτιζάν, στις καλές βραδιές της είναι ανώτερη, όπως φαίνεται από τους 87 πόντους παραγωγικότητα εν συγκρίσει με τους 82,5 της ελληνικής ομάδας.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

19:45 Φενέρ – Ρεάλ
20:00 Μονακό – Ολυμπιακός

21:05 Μακάμπι – Άλμπα

Δημοφιλέστερα

To Top