Αθλητισμός

Στους «16» του Conference League ο ΠΑΟΚ μαζί με άλλες 10 ομάδες – Δείτε τα γκολ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-1 την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο Deutsche Bank Park, ντουμπλάρισε τις νίκες του εναντίον της και έτσι εξασφάλισε ήδη την πρώτη θέση του ομίλου του στο Conference League, η οποία τον στέλνει απευθείας στους «16» του θεσμού. Πλέον οι Θεσσαλονικείς μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία την τελευταία αγωνιστική του group όπου και θα υποδεχθούν την Ελσίνσκι, ενώ η σχετική τους επιτυχία, εκτός από οικονομικά οφέλη, τους προσφέρει και plus στο ranking τους στην UEFA. 

Ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλό του στις 23 Φεβρουαρίου του 2024, ενώ τα παιχνίδια της σειράς θα γίνουν στις 7 και στις 14 του επόμενου μήνα.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxci3ihfjfdl)

Τι και αν ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε χιονισμένο τοπίο και υπήρξε 15λεπτη διακοπή για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος; Ελσίνκι και Αμπερντίν είχαν κέφια και χάρισαν ένα χορταστικό 2-2 στο ντέρμπι των ουραγών στον όμιλο του ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να έχουν αποκλειστεί και μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxcjmuslz9mx)

Στον 1ο όμιλο η Λιλ επικράτησε με 2-0 της Ολίμπια στη Λιουμπλιάνα και κρατάει την πρωτιά στα χέρια της για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxck25skv201)

Δημοφιλέστερα

To Top