Ελλάδα

Ναύπακτος: «Ντρέπομαι πάρα πολύ» – Τι λέει μαθήτρια που συμμαθητές της την «έγδυσαν» με εφαρμογή και μοίραζαν τις ψεύτικες φωτογραφίες

«Ξέρω ότι την έχουν δει πολλά άτομα και ντρέπομαι πάρα πολύ για όλα αυτά» λέει μία από τις μαθήτριες στη Ναύπακτο, που είδαν συμμαθητές τους να διακινούν δικές τους ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες.

«Φαίνεται πολύ ρεαλιστική. Αν δεν με ξέρεις φαίνεται να είναι αληθινή, αλλά δεν είναι», είπε η μαθήτρια στο Mega και την εκπομπή Live News για την «αθώα selfie» στον καθρέφτη του σπιτιού της η οποία έγινε εν αγνοία της μία ολόγυμνη φωτογραφία που κυκλοφορούσε από κινητό σε κινητό στο σχολείο.

Δείτε βίντοεο με τις δηλώσεις της ανήλικης:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxd29v2r9jt5)

«Πήραν το πρόσωπο της κόρης μου, μέσω εφαρμογής την ”έγδυσαν” και άρχισαν να διακινούν τη ψεύτικη γυμνή φωτογραφία της παντού» δηλώνει ο πατέρας της για τους 13χρονους δράστες οι οποίοι, τον τελευταίο μήνα, έπαιρναν φωτογραφίες συμμαθητριών τους, τις επεξεργάζονταν μέσω εφαρμογής, κρατώντας τα πρόσωπα και αφαιρώντας τα ρούχα ενώ στη συνέχεια τις διακινούσαν στο σχολείο.

«Είναι η κόρη μου, η οποία είναι μια από τις κοπέλες. Έχουνε πάρει το κεφάλι της και έχουν κολλήσει στο κεφάλι της από κάτω ένα γυμνό σώμα. Είναι 13 ετών, είναι Β’

 Γυμνασίου παιδιά και τα παιδιά που έχουν κάνει αυτές τις πράξεις και τα κορίτσια που έχουν υποστεί αυτή τη σπίλωση, είναι 13 χρονών», είπε ο πατέρας της 13χρονης, συμπληρώνοντας: «Την έχουν δει παιδιά από το σχολείο. Τα παιδιά που την έχουν φτιάξει την φωτογραφία αυτή την έχουν δείξει σε άλλα παιδιά. Δόξα τω Θεώ το έχει πάρει πάρα πολύ ψύχραιμα γιατί έχουμε συζητήσει αρκετά. Το δικό μου παιδί είναι το δικό μου παιδί, τα άλλα παιδιά μπορεί να το πάρουν πολύ διαφορετικά».

Ο πατέρας της ανήλικης έκανε μήνυση και η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις, τους δύο 13χρονους αλλά και τους γονείς τους για παραμέληση ανηλίκων. «Εγώ θέλω να κινηθεί η διαδικασία όπως πρέπει να κινηθεί και πιο πολύ από όλα θέλω να βοηθηθούν αυτά τα παιδιά (οι δράστες), τα οποία είμαι σίγουρος ότι κάτι κάνουν λάθος, επειδή κάτι γίνεται λάθος».

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους αφορά σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανήλικων, παραμέληση της εποπτείας ανήλικου και εκδικητική πορνογραφία.

Δημοφιλέστερα

To Top