Ελλάδα

Διέρρηξαν σχολείο και άρπαξαν χρήματα για εκδήλωση στο Λασίθι

Άφησαν πίσω τους αποτυπώματα που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτοποίησή τους οι άγνωστοι «ποντικοί» που εισέβαλαν στο Α΄ Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου στο Λασίθι και άρπαξαν χρήματα που προορίζονταν για τα εισιτήρια προβολής εκπαιδευτικής ταινίας την οποία θα παρακολουθούσαν οι μαθητές.

Οι δράστες παραβίασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής ένα ξύλινο εξωτερικό παράθυρο, μπήκαν στο σχολείο και, αφού έσπασαν την κάσα της πόρτας στο γραφείο της διευθύντριας, διέρρηξαν έναν φωριαμό που βρίσκεται σε αυτό από τον οποίο άρπαξαν περίπου 500 ευρώ. Στη συνέχεια, πήραν και άλλα 50 ευρώ σε κέρματα που βρήκαν στο γραφείο της γραμματέως. Η διευθύντρια κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια, που ερευνά για να ανακαλύψει το ή τους δράστες.

«Γλυκιά» διάρρηξη με λεία 7.000 ευρώ

Το τζάμι ενός ζαχαροπλαστείου στην περιοχή της Θουρίας στη Μεσσηνία έσπασαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης προς Πέμπτη και, αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, άρπαξαν από το ταμείο μετρητά ύψους 7.000 ευρώ που προορίζονταν για την αγορά πρώτων υλών, αλλά και καπνικά είδη αξίας 120 ευρώ. Την κλοπή, που δεν ήταν η πρώτη στο συγκεκριμένο κατάστημα, ερευνά η Ασφάλεια Καλαμάτας.

Δημοφιλέστερα

To Top