Αθλητισμός

Stoiximan Super League 1, Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός (20:00, Novasports Prime)

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί για την Super League σε δύο σεζόν, το 2008-09 και το 2010-11. Στην Τρίπολη υπάρχει μια νίκη για κάθε αντίπαλο, αφού στις 7 Φεβρουαρίου 2009 επικράτησε ο Αστέρας με 3-0 και στις 6 Νοεμβρίου 2010 πήρε το τρίποντο ο Πανσερραϊκός αφού επικράτησε με 2-0.

Συνολικά για όλες τις διοργανώσεις και όλες τις κατηγορίες που έχουν συνυπάρξει υπάρχουν επτά αναμετρήσεις και στις έξι τελευταίες έχει σκοράρει μόνο ο ένας από τους δύο αντιπάλους, με τους τρεις τελευταίους αγώνες τους να υπάρχει επικράτηση του φιλοξενούμενου.

Μόλις μια από τις επτά αναμετρήσεις τους έχει ολοκληρωθεί χωρίς γκολ και ήταν το πρώτο τους παιχνίδι σε επίπεδο Super League, στις 18 Οκτωβρίου 2008 στις Σέρρες.

Στις 14 Μαρτίου 2007 ήταν η πρώτη τους συνάντηση ανεξάρτητα κατηγορίας και ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-1 στην Αρκαδία, στο μοναδικό παιχνίδι τους που σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι.

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε τη χειρότερη επίδοση της ιστορίας του με τέσσερις διαδοχικές ήττες εντός έδρας, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στο παρελθόν. Έχει ηττηθεί κατά σειρά από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Λαμία και Ολυμπιακό, ενώ έχει μια νίκη επί του ΟΦΗ με 3-0 στο πρώτο φετινό εντός και μια ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πανσερραϊκός σε οκτώ εκτός έδρας αναμετρήσεις έχει τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες,

Η τελευταία εκτός έδρας νίκη του Πανσερραϊκού στη Super League είναι στις 6 Νοεμβρίου 2010, όταν επικράτησε με 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη.

2 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δημοφιλέστερα

To Top