Ελλάδα

Δυο κλοπές από πιτσιρίκια 9, 11 και 12 ετών στην Πάτρα

Παρά τη μικρή τους ηλικία, δρούσαν οργανωμένα σαν… επαγγελματίες τέσσερα πιτσιρίκια μόλις 9, 11 και 12 χρόνων που έκαναν δυο κλοπές μέσα σε λίγη ώρα σε καταστήματα στην Πάτρα, όπου κατάφερναν να αποσπάσουν την προσοχή των εργαζομένων και να αρπάξουν ό,τι μπορούσαν!

Τα τρία αδέλφια ηλικίας 12, 11 και 9 χρόνων και ένας 11χρονος φίλος τους μπήκαν αρχικά σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, απασχόλησαν τη μοναδική εργαζόμενη και “βούτηξαν” το πορτοφόλι της που είχε μέσα 160 ευρώ. Στη συνέχεια μπήκαν και σε δεύτερο κατάστημα όπου, με τον ίδιο τρόπο, έκλεψαν 70 ευρώ από το ταμείο και τρία φορητά ηχεία συνολικής αξίας 64 ευρώ.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων που ξεκίνησαν μετά τις καταγγελίες των θυμάτων, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν αργά το βράδυ της Παρασκευής τον έναν ανήλικο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα από τα κλεμμένα ηχεία και αποδόθηκε στο κατάστημα.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες στις δυο μητέρες των ανηλίκων δραστών και τις οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, που τους άσκησε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας των παιδιών τους, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα λόγω της μικρής τους ηλικίας.

Δημοφιλέστερα

To Top