Αθλητισμός

Stoiximan Super League 1, Βόλος – Ολυμπιακός (16:30, Cosmote Sport 1)

Τρεις ημέρες μετά το 5-0 από τη Φράιμπουργκ στο Europa League o Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση στην Stoiximan Super League παίζοντας στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο. 

Ο Ολυμπιακός είναι στο -1 από την κορυφή και θέλει νίκη για να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής ή και υπό προύποθέσεις να περάσει στην 1η θέση. 

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Βόλο έχουν μείνει οι Ποντένσε, Γιόβετιτς, Σκάρπα, Φρέιρε και Σολμπάκεν. Η ομάδα του Πειραιά θα έχει στο πλευρό της και 6000 οπαδούς της. 

Η ιστορία 

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να τρέχει το σερί των αγώνων του στην Περιφέρεια χωρίς ήττα από τις 21 Οκτωβρίου 2018 που ηττήθηκε από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 1-0. Από τότε έχει 41 παιχνίδια με απολογισμό 33 νίκες και οκτώ ισοπαλίες.

Τέσσερις διαδοχικές νίκες απέναντι στο Βόλο στις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί στη Μαγνησία έχει ο Ολυμπιακός και μάλιστα στις τρεις τελευταίες δεν έχει δεχθεί ούτε τέρμα.

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την εκτός έδρας ιστορία των αναμετρήσεών τους με το Βόλο με λευκή ισοπαλία στις 22 Δεκεμβρίου 2019 και στη συνέχεια υπήρξαν τέσσερις νίκες.

Ο Βόλος στα συνολικά δέκα ματς των δύο ομάδων και στις δύο έδρες, έχει δύο ισοπαλίες, το 0-0 του 2019-20 στην έδρα του και το 1-1 στην κανονική διάρκεια της περσινής περιόδου στο στάδιο Καραϊσκάκης.

Η ομάδα της Μαγνησίας έχει καταφέρει να σκοράρει στα μισά από τα μεταξύ τους παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό από την άλλη να έχει σκοράρει στα εννέα. Οι τέσσερις νίκες των Ερυθρολεύκων στο Βόλο είναι όλες με διαφορετικά σκορ.

Δημοφιλέστερα

To Top