Διεθνή

Πόλεμος στο Ισραήλ: 200 «τρομοκρατικούς στόχους» έπληξε το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας

Διακόσιους τρομοκρατικούς στόχους της Χαμάς ισχυρίζεται ότι εξουδετέρωσε ο ισραηλινός στρατός θέλοντας να δώσει μία γεύση της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή καθώς «τα χερσαία στρατεύματα συνεχίζουν να επιχειρούν στη Λωρίδα της Γάζας παράλληλα με τα πλήγματα της ισραηλινής αεροπορίας».

Οι στρατιώτες του Ισραηλινού Στρατού έπληξαν τρομοκρατικές υποδομές που βρίσκονται μέσα σε σχολείο στο Μπέιτ Χανούν, από το οποίο πραγματοποιήθηκε επίθεση εναντίον των στρατευμάτων.

Στο συγκρότημα υπήρχαν δύο υπόγειες σήραγγες, συμπεριλαμβανομένης μιας παγιδευμένης με εκρηκτικά, πυρομαχικά και άλλο οπλισμό, αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Guardian».

Επιπλέον, ένα αεροσκάφος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) χτύπησε οχήματα που μετέφεραν πυραύλους, βλήματα όλμων και όπλα, εμποδίζοντας μια επικείμενη επίθεση εναντίον των στρατιωτών του.

Ένα επιπλέον αεροσκάφος των «IDF» έπληξε μια στρατιωτική υποδομή που προοριζόταν για ενέδρα στα στρατεύματα με αντιαρματικούς πυραύλους.

Τα στρατεύματα των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων κατηύθυναν ένα αεροσκάφος με στόχο να εξουδετερώσει έναν πυρήνα τρομοκρατών.

Δημοφιλέστερα

To Top