Αθλητισμός

ΟΦΗ: Βαρύ το κλίμα για τον Βάλντας Νταμπράουσκας

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό και συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις ενώ αγνοεί τη νίκη για 6η συνεχόμενη αγωνιστική (τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες).

Συγκεκριμένα τελευταίο τρίποντο ήταν κόντρα στην ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ» ενώ βρίσκεται στο -2 από την εξάδα με τον απολογισμό του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Superleague να είναι 15 βαθμοί με μόλις τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Όπως είναι λογικό, υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις του συλλόγου περισσότερο για τις εμφανίσεις παρά για τα αποτελέσματα, όπου παιχνίδι με το παιχνίδι, η καθοδική πορεία γίνεται όλο και μεγαλύτερη και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το… αντίδοτο.

Από την άλλη το κλίμα για τον Βάλντας Νταμπράουσκας είναι βαρύ και το μέλλον του είναι αβέβαιο για τη συνέχεια της παρουσίας του στην άκρη του πάγκου ωστόσο στην ομάδα δεν θέλουν να παρθούν ενέργειες εν θερμώ και δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση για τον Λιθουανό προπονητή.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ακολουθεί σε λιγότερο από 48 ώρες το παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο στόχος των Κρητικών είναι μία καλή πορεία στον θεσμό.

Ο 46χρονος κόουτς βρίσκεται στο Ηράκλειο από τον Οκτώβριο του 2022 όταν διαδέχθηκε τον Νίκο Νιόπλια και κατάφερε να ανεβάσει κατακόρυφα τις επιδόσεις της ομάδας σε εκείνη τη σεζόν ενώ στα play-outs η ομάδα τερμάτισε πρώτη.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Δημοφιλέστερα

To Top