Ελλάδα

«Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα», απαντά ο Κολυδάς στις επικρίσεις για τα έκτακτα δελτία καιρού

«Τα Έκτακτα Δελτία Καιρού έχουν χάσει πια την αξιοπιστία τους». Σε αυτή τη δήλωση του Γιάννη Καλλιάνου απαντά σήμερα ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς, εξηγώντας το λόγο για τον οποίο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανανεώνει ανά 12ωρο το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.

Στην ανάρτησή του στο twitter βάζει τίτλο: «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, υπογραμμίζοντας οτι το έκτακτο δελτίο που εκδόθηκε – και στο οποίο αναφερόταν ο Γιάννης Καλλιάνος – είχε λόγο και αφορμή.

«ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ

✅Το Έκτακτο στις 2/12 έλαβε υπόψιν του κυρίως τις #καταιγίδες που θα εκδηλώνονταν στον Έβρο,μια περιοχή που δοκιμάστηκε από #πυρκαγιές. Τα ύψη 17mm (#ΕΜΥ-Ορμένιο) και τα 39 & 22 mm (#ΕΑΑ-Διδυμότειχο) μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα σε καμένα», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Η σημερινή ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά στα social media 

Όλα ξεκίνησαν μετά τη χθεσινή δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος «νουθετούσε» με μια ανάρτησή του στα social media συναδέλφους στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναφορικά «με την αμετροεπή έκδοση συνεχώς έκτακτων δελτίων, ενώ υπάρχει μια απλή επιδείνωση του καιρού».

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

Τα “Έκτακτα Δελτία Καιρού” έχουν χάσει πια την αξιοπιστία τους

Δημοφιλέστερα

To Top