Τεχνολογία

Φρενίτιδα για το τρέιλερ του Grand Theft Auto VI που θα βγει… το 2025

Πάνω από 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube σε λίγο περισσότερο από μία ημέρα έχει το τρέιλερ για την επόμενη έκδοση του Grand Theft Auto, του εξαιρετικά δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού.


Grand Theft Auto VI Trailer 1

Είναι όμως απλώς η πρόγευση που προκάλεσε αυτό το τεράστιο ενδιαφέρον, γιατί η έκτη συνέχεια του παιχνιδιού της Rockstar Games είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει το 2025, δώδεκα ολόκληρα χρόνια μετά την πέμπτη έκδοση.

Τη φρενίτιδα προκάλεσε η πρόωρη μετάδοση του τρέιλερ.

Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωί (ώρα δυτικής ακτής των ΗΠΑ). Διέρρευσε όμως νωρίτερα και η Rockstar Games αναγκάστηκε να το βγάλει η ίδια στο YouTube, απογοητεύοντας και μέρος από τους εργαζόμενούς της που θα ήθελαν να δουν το τρέιλερ στην ώρα που είχε ανακοινώσει η εταιρεία.

Το τρέιλερ παρουσιάζει μια πρωταγωνίστρια, τη Lucia, με τον συνεργάτη της στη γνώριμη Vice City όπου εκτυλίσσεται το παιχνίδι.

Περισσότερο ίσως θα συζητηθούν τα απίστευτα γραφικά του παιχνιδιού που μάλλον θα «γονατίσουν» τα μηχανήματα των παικτών. Η σύγκριση με τα γραφικά από τις πρώτες εκδόσεις είναι τεράστια – αλλά βέβαια έχουν περάσει και 20 χρόνια.


GTA 6 vs GTA VICE CITY - MAP COMPARISION

Δημοφιλέστερα

To Top