Διεθνή

Ρίσι Σούνακ – Μαρκ Ρούτε: Έφαγαν «πόρτα» για λίγα δευτερόλεπτα στη Ντάουνινγκ Στριτ

Στιγμές αμηχανίας εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης έξω από την βρετανική πρωθυπουργική κατοικία στη Ντάουνινγκ Στρίτ όταν ο Ρίσι Σούνακ και ο Μαρκ Ρούτε αφού πόζαραν για τις καθιερωμένες φωτογραφίες είδαν την πόρτα του αριθμού 10 να μην ανοίγει.

Δείτε το βίντεο

Για περίπου 10 δευτερόλεπτα ο Βρετανός πρωθυπουργός και ο Ολλανδός υπηρεσιακός πρωθυπουργός συνέχισαν τη συζήτηση με τον Ρίσι Σούνακ να σπρώχνει διακριτικά την πόρτα.

Καθώς η είσοδος της Ντάουνινγκ Στριτ παρέμενε κλειστή τόσο ο Σούνακ όσο και ο Ρούτε άρχισαν να ψάχνουν τρόπους για να ενημερώσουν ότι βρίσκονται έξω από το κτήριο.

Τελικά η πόρτα άνοιξε και οι δύο αξιωματούχοι που περίμεναν μέσα στο κρύο κατάφεραν τελικά να μπουν στην βρετανική πρωθυπουργική κατοικία.

Όπως εξηγεί η Daily Mail ο αριθμός 10 της Ντάουνινγκ Στριτ δεν έχει κλειδαριά στην εξωτερική της πλευρά καθώς για λόγους ασφαλείας πρέπει να ανοίγει από μέσα.

Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, όλο το 24ωρο υπάρχει πάντα πίσω από την πόρτα άνδρας της ασφαλείας του Βρετανού πρωθυπουργού που θα διασφαλίζει ότι στο κτήριο θα μπαίνουν μόνο όσοι έχουν την απαραίτητη άδεια.

Δημοφιλέστερα

To Top