Ελλάδα

Κακοποίηση χάσκι – Ιδιοκτήτης: Θέλω να βρεθεί το κτήνος, δε θα με εκπλήξει αν αποδειχθεί ότι είναι συγγενικό πρόσωπο

Σε νέες δηλώσεις προχωρά ο ιδιοκτήτης του 8χρονου χάσκι, το οποίο κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Αράχωβα, μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στις Αρχές κι ενώ οι έρευνες για τον δράστη συνεχίζονται, με το τμήμα των Ανθρωποκτονιών να συμμετέχει επίσης στην έρευνα.

«Θέλω Δικαιοσύνη, να μάθω ποιος ειναι. Να πιάσουμε αυτό το κτήνος» τονίζει στον Alpha ο ιδιοκτήτητης του χάσκι, ενώ συμπληρώνει πως έχει κατηγορηθεί άδικα. 

Υπογραμμίζει, πάντως, ότι δεν θα τον εκπλήξει τίποτα, ούτε αν αοδειχθεί ότι είναι συγγενικό πρόσωπο.

«Βγηκα να τον ψάξω με το αυτοκίνητο και ακόμα κι όταν κοιμήθηκα ξυπνούσα να δω αν γύρισε. Το πρωί όταν έφυγα για δουλειά είδα κάποια αίματα στην πόρτα μου, εκεί ανησύχησα πολύ»  σημειώνει για το χρονικό της τραγωδίας. 

«Γύρισα στο σπίτι κι είδα ένα σκυλί σε σοκαριστική κατάσταση» τονίζει και λέει ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου για τις έρευνες: «Χαίρομαι που ήρθε το ανθρωποκτονιών».

«Μετά τη νεκροτομή, οι κτηνίατροι μου είπαν να πάρω τον σκύλο και να τον κάνω ό,τι θέλω. Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες παρουσία αστυνομικών. Είπα ότι δεν θέλω να παραλάβω το ζώο μου σε αυτήν την κατάσταση γιατί δεν ήξερα τι διαδικασία γίνεται. Είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήθελα να τον παραλάβω σε τρεις μαύρες σακούλες κομματιασμένο» είπε δε ο ιδιοκτήτης του χάσκι.

Ο Μιχάλης υπογράμμισε ότι στις σακούλες που είχαν βάλει τον Όλιβερ, βρέθηκαν και τα απορρίμματα της νεκροτομής. «Μετά από αυτό που έχω βιώσει για 2 ημέρες, που τον άλλαξα τρία αυτοκίνητα να τον πηγαίνω δεξιά και αριστερά, που τον κουβάλαγα στα χέρια, μου τον έδωσαν με τις πάνες και τα γάντια τεμαχισμένο… cut… Δεν ένιωθα ότι στις σακούλες ήταν τα απομεινάρια του σκύλου μου» πρόσθεσε.

Δημοφιλέστερα

To Top