Αθλητισμός

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Σούπερ ματσάρα στην Αγγλία

Κλασικό Σάββατο στην Premier League με τέσσερα ματς με κοινή ώρα έναρξης (17:00) και άλλα δύο που τα πλαισιώνουν προσφέροντας μια γεμάτη ημέρα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ξεχωρίζει η εντός έδρας αναμέτρηση της Άστον Βίλα κόντρα στην Άρσεναλ. Η 3η της βαθμολογίας ομάδα του Ουνάι Έμερι (πρώην τεχνικός της Άρσεναλ, δεύτερο παιχνίδι του ως αντίπαλος στο πρωτάθλημα) υποδέχεται την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, η οποία μάλιστα είναι και η τελευταία ομάδα που την έχει κερδίσει μπροστά στους οπαδούς της, πριν από 14 παιχνίδια πρωταθλήματος (σκορ 2-4 στις 18/02/23). Την αυλαία ανοίγει η Λίβερπουλ στο γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας, έχοντας την ευκαιρία με τρίποντο να περάσει έστω και προσωρινά στην πρώτη θέση.

Στη La Liga η Ρεάλ Μαδρίτης, που ισοβαθμεί με τη μεγαλύτερη έκπληξη στα τοπ 5 πρωταθλήματα φέτος, Τζιρόνα, δεν θα έχει εύκολο έργο στην έδρα της Ρεάλ Μπέτις, που ωστόσο θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να προσπεράσει τη Ρεάλ Σοθιεδάδ στην εξάδα, με τη βάσκικη ομάδα να δοκιμάζεται στην έδρα της Βιγιαρεάλ.

Στη Bundesliga η Μπάγερν Μονάχου των έξι συνεχόμενων νικών θέλει να φτάσει σε ακόμη μία για να περάσει το άγχος στην πρώτη και αήττητη Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, η οποία αγωνίζεται αύριο. Οι Βαυαροί έχουν θεωρητικά εύκολο έργο στην έδρα της «πληγωμένης» Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Δείτε αναλυτικά τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (Σάββατο 09/12):

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Sky Bet EFL Championship

14:30 Σάντερλαντ – Γουέστ Μπρομ /COSMOTE SPORT 3 HD
17:00 ΚΠΡ – Χαλ /COSMOTE SPORT 5 HD

Premier League

14:30 Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ /Novasports Premier League

17:00 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ /Novasports News
17:00 Μπράιτον – Μπέρνλι /Novasports 4HD

17:00 Γουλβς – Νότιγχαμ Φόρεστ /Novasports 2HD

Δημοφιλέστερα

To Top