Αθλητισμός

Stoiximan Basket League, Κολοσσός-Προμηθέας 114-109: Στην παράταση κρίθηκε η ματσάρα

Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Basket League, ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχτηκε τον Προμηθέα Πάτρας, με τους γηπεδούχους έπειτα από πολύ μεγάλη μάχη η οποία κρίθηκε στην παράταση να παίρνουν τελικά τη νίκη με 114-109.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxjxyu63ia5d)

Ο Κολοσσός ξεκίνησε δυνατά το ματς και επέβαλε τον ρυθμό του, παίρνοντας την πρώτη περίοδο με 33-25. Οι παίκτες του Κούρο Σεγκούρα συνέχισαν να είναι οι καλύτεροι πάνω στο παρκέ και πήγαν στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου όντας μπροστά στο σκορ με 59-49.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν πολύ καλό ρυθμό και η εικόνα του ματς όπου στο τέλος της τρίτης περιόδου το σκορ ήταν στο 82-67 δεν προμήνυε αυτό το οποίο θα ακολουθούσε.

Το ματς απέκτησε έναν πολύ συναρπαστικό ρυθμό στο τέταρτο δεκάλεπτο, μέσου του οποίου ο Προμηθέας κατάφερε όχι μόνο να μειώσει αλλά και να προηγηθεί στα τελευταία δευτερόλεπτα και να αποκτήσει μία διαφορά η οποία φαινόταν ασφαλής. Τελικά όμως ο Κολοσσός δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με τον Περάντες να στέλνει το σκορ στο 100-100 και στην παράταση.

Στο επιπλέον πεντάλεπτο, αμφότερες οι ομάδες μπήκαν δυνατά ωστόσο, ο σύλλογος της Ρόδου μπόρεσε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα και να διατηρηθεί μέχρι και το τέλος του «θρίλερ» μπροστά. Τελικό σκορ στο ματς 114-109.

Κολοσσός – Προμηθέας: Το ματς

Το ματς μέχρι τα πρώτα λεπτά ήταν μοιρασμένο, με τον Κολοσσό να αποκτά ένα μικρό προβάδισμα στο 5:11 (14-11) αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Προμηθέας ήταν αυτός που πήρε τα ηνία στο σκορ με 16-14. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και πήραν το πρώτο δεκάλεπτο με το αρκετά μεγάλο συνολικό σκορ 33-25.

Οι παίκτες από την ομάδα της Πάτρας έβγαλαν αντίδραση και με ένα επί μέρους 0-8, έφεραν το ματς στα ίσα (33-33, 8:39). Ο Κούρο Σεγκούρα ωστόσο είδε τους παίκτες του να ανεβάζουν τη διαφορά στο +10, όπου και παρέμεινε έως και το τέλος του πρώτου μισού, το οποίο έληξε 59-49.

Καλύτερος παίκτης για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Περάντες με 16 πόντους ενώ από κοντά ακολούθησε και ο Μπράικοβιτς με 15. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ο Ρέινολντς είχε 12 πόντους.

Δημοφιλέστερα

To Top