Αθλητισμός

Stoiximan Basket League, ΑΕΚ – Μαρούσι 91-89: Πήρε το θρίλερ με buzzer beater του Κουζμίνσκας

Η ΑΕΚ πήρε μία απίθανη νίκη απέναντι στο Μαρούσι (91-89) με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας να της δίνει το… φιλί της ζωής με έναν εκπληκτικό buzzer beater, η… απάντηση στη μυθική εμφάνιση του Άχμεντ Χιλ, ο οποίος σταμάτησε στους 40 πόντους!

Το Μαρούσι πραγματοποιήσε μία εξαιρετική εμφάνιση, σταμάτησε τα ατού της ΑΕΚ, της περιόρισε τη δημιουργία και ουσιαστικά έχασε την ευκαιρία για να διεκδικήσει τη νίκη σε μία φάση.

ΑΕΚ – Μαρούσι: Το ματς
Το Μαρούσι πήρε ό,τι του αναλογούσε στο πρώτο ημίχρονο στα Άνω Λιόσια. «Άρπαξε» ότι του έδωσε η (κακή) άμυνα της ΑΕΚ, αλλά πήρε και άλλα πολλά.

Το σκορ (49-45) μαρτυρά ότι η Ένωση δέχτηκε για ένα ακόμη πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον 40 πόντους. Και σε ένα ακόμα ματς, όπως το προηγούμενο με τον Προμηθέα, είχε ένανπαίκτη που την… ταλαιπώρησε παραπάνω. Ο Άχμεντ Χιλ είχε 17 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Από κοντά και οι Σακούρ Τζούιστον με 10 και Αϊζάια Μπρίσκοε (9π.).


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxk30g3qbfox)

Η ΑΕΚ μπορεί να είχε την τριάδα Κουζμίνσκας (12π.), Τίλμαν (10π.) και ΜακΡέι (10π.) σε παραγωγική ημέρα, αλλά σε άλλους τομείς υστέρησε αρκετά.

Με τον ΜάκΛεμορ εκτός (έπρεπε να «κοπεί» ένας ξένος), η ΑΕΚ αναζητούσε σκορ από την περιφέρεια. Και δεν το βρήκε. Δεν είχε καν δημιουργία, αφού στο πρώτο ημίχρονο μοίρασε 4 ασίστ (έναντι 11 του Αμαρουσίου).

Την ίδια στιγμή, η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη έπαιξε το παιχνίδι της ΑΕΚ. Και…κέρδισε. Έτρεξε περισσότερο από τους «κιτρινόμαυρους» και είχε 10 πόντους στον αιφνιδιασμό (έναντι 4 της ΑΕΚ).

Δημοφιλέστερα

To Top