Αθλητισμός

Τα έβαλε με τον κόσμο ο Τζόκοβιτς: «Προσπάθησαν να με χαρακτηρίσουν αντιεμβολιαστή – Είμαι υπέρμαχος της ελεύθερης επιλογής»

Δεν πέρασε καιρός από τότε που ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς απελάθηκε από την Αυστραλία και δεν αγωνίστηκε στο Australian Open 2022. 

Ο Σέρβος που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στο τένις και είναι και σήμερα στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας των εμβολίων κατά του Covid-19 είχε δηλώσει πως δεν θα κάνει το εμβόλιο και αυτό του είχε στοιχίσει και σε χρήμα. 

Δεν του επέτρεψαν την είσοδο στην Αυστραλία και έχασε το AO 2022 ενώ για 1,5 χρόνο δεν μπορούσε να εισέλθει στις ΗΠΑ και στον Καναδά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίξει σε σημαντινά τουρνουά όπως το US Open 2022. 

Πριν από λίγους μήνες επέστρεψε στις ΗΠΑ και κατέκτησε το US Open και τώρα μέσω συνέντευξής τους στο CBS News θέλησε να ξεκαθαρίσει τι πιστεύει για τα εμβόλια. Δήλωσε πως δεν είναι κατά ούτε υπέρ και τα… έβαλε με τον κόσμο που τον χαρακτήρισε αντιεμβολιαστή. 

«Ο κόσμος προσπάθησε να με χαρακτηρίσει ως αντιεμβολιαστή. Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, δεν είμαι ούτε υπέρ των εμβολίων. Είμαι υπέρμαχος της ελευθερίας της επιλογής» είπε ο Νόλε για το θέμα. 

Δημοφιλέστερα

To Top