Ελλάδα

Καιρός: Βελτιωμένος σήμερα, ανεβαίνει η θερμοκρασία

Σήμερα αναμένονται βροχές οι οποίες από τις πρώτες πρωινές ώρες θα περιοριστούν σταδιακά στα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο και έως το απόγευμα θα εξασθενήσουν σημαντικά. Καταιγίδες αναμένονται κυρίως στις δυτικές και νότιες νησιωτικές και παράκτιες περιοχές ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν έως το πρωί στην Πίνδο, στα ορεινά της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και της Στερεάς Ελλάδας. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 7 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη -1 έως 11, στη Θεσσαλία από 3 έως 12, στην Ήπειρο από 3 έως 14, στη Δυτική Στερεά από 6 έως 14, στην υπόλοιπη Στερεά από 3 έως 13, στην Πελοπόννησο από 3 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 15, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 4 έως 14 στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 7 έως 16, στις Κυκλάδες από 8 έως 15, στα Δωδεκάνησα από 11 έως 14 και στην Κρήτη από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στο Αιγαίο, πλην της Κρήτης, αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως σταδιακά από το απόγευμα έως το βράδυ θα γίνουν νοτιοδυτικοί έως 3 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και από το απόγευμα 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και στα δυτικά 5 έως 7 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα γίνουν βόρειοι 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxkq4no2kvv5)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Έως και τις πρωινές ώρες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές στα θαλάσσια-παράκτια και στη δυτική Μακεδονία και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Στη συνέχεια γενικά αίθριος και από το βράδυ τοπικές νεφώσεις.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 01 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Δημοφιλέστερα

To Top