Ελλάδα

TikTok – Murat Erdem: Ποιος είναι ο μυστηριώδης Τούρκος με το 70’s μαλλί και μουστάκι που έγινε viral

Ένας Τούρκος έμπορος έχει γίνει viral στο ελληνικό TikTok, με την εκκεντρική του εμφάνιση να θυμίζει σε πολλούς την περσόνα του Τόνι Σφήνου αλλά και άλλες διασημότητες, κυρίως από τη δεκαετία του ’70.

Ο 41χρονος Μουράτ Ερντέμ «πρωταγωνιστεί» σε viral βίντεο εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει κερδίσει νέους φαν στη χώρα μας χάρη στα πολυάριθμα κλιπ που τον «τοποθετούν» σε διάφορα σενάρια… φλερτ, με μουσική υπόκρουση το τραγούδι του Οικονομόπουλου «Έκπτωτος Άγγελος».

Στη πλειοψηφία των βίντεο, η μυστηριώδης cult φιγούρα με το καρέ μαλλί και το προσεγμένο μουστάκι εμφανίζεται να πλησιάζει αργά την κάμερα, να κλείνει με νόημα το μάτι και κάνει στέλνει την αγάπη του σε όσους παρακολουθούν το βίντεο με μια χειρονομία ανοιχτής παλάμης.

@its_pyttipanna

-Δυό καριόκες παρακαλώ😉 #greece🇬🇷 #cyprus🇨🇾 #άπατο #foryoupage❤️❤️ #mpesfypgamw #πριντα30 #fyp #foryou #CapCut

♬ Ekptotos Aggelos – Nikos Oikonomopoulos

Αρκετοί TikToker «φαντάζονται» τον Ερντέμ σε ρόλο επίδοξου καρδιοκατακτητή, χρησιμοποιώντας την αντισυμβατική του εμφάνιση για να περιγράψουν με μια εικόνα την… έλλειψη επιλογών στην προσωπική τους ζωή. Το trend του Μουράτ ωστόσο επεκτείνεται και σε άλλα σενάρια στην εργασία, στο σπίτι και ακόμα και τον… στρατό.

@garifalia.kalifoni

#❤️ #fyp #foryou #tiktok

♬ πρωτότυπος ήχος – oikonomopoulostv

@ilektraand

Everytime 😂 #ekptotosaggelos #fy #fyp #sister #dating #greece #oikinomopoulos #cringe #funny #CapCut

♬ Ekptotos Aggelos – Nikos Oikonomopoulos

Δημοφιλέστερα

To Top