Διεθνή

Σωφρονιστική υπάλληλος έκανε τηλεφωνικό σεξ με κρατούμενο

Μια σωφρονιστική υπάλληλος παραδέχτηκε πως έκανε τηλεφωνικό σεξ με έναν κρατούμενο με τον οποίο μάλιστα ανέπτυξε μια είδους σχέση εξ αποστάσεως.

Η 26χρονη Ruth Shmylo, κατηγορείται ότι ξεκίνησε τη σχέση με τον κρατούμενο ενώ εργαζόταν ως υπάλληλος στη φυλακή Parc στο Bridgend της Ουαλίας, μεταξύ Αυγούστου 2020 και Απριλίου 2021.

Η «σχέση» τους -που κράτησε πέντε μήνες – αποκαλύφθηκε μετά τη μετακίνηση του κρατουμένου σε άλλη φυλακή. Ο κρατούμενος, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, είχε δώσει έναν αριθμό κινητού στη Shmylo σε ένα χαρτί και εκείνη του τηλεφώνησε.

Ο εισαγγελέας είπε ότι εξαρχής δεν θα έπρεπε να του τηλεφωνήσει. Ο κρατούμενος και η σωφρονιστική υπάλληλος σύμφωνα με το δικαστήριο επικοινωνούσαν «καθημερινά», έκαναν τηλεφωνικό σεξ και εκείνος την αποκαλούσε «κυρία μου».

Ο κρατούμενος επικοινώνησε με την πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο στα γενέθλιά της ευχόμενος της «χρόνια πολλά πριγκίπισσα» και κανόνισε να συναντηθεί μαζί της η μητέρα του.

Η ανάρμοστη σχέση αποδεικνύεται από τις καταγραφές των κλήσεων του κρατουμένου προς τη δεσποινίδα Shmylo μετά τη μετακίνησή του σε άλλη φυλακή.

Η Shmylo απολύθηκε από τη φυλακή όπου εργαζόταν και αρνείται την παράβαση καθήκοντος. Η δίκη συνεχίζεται…

Δημοφιλέστερα

To Top