Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Να κλείσει με νίκη κόντρα στην Ελσίνκι και να γίνει η μοναδική ελληνική ομάδα με 16 βαθμούς στους ομίλους

Έχοντας πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία στους φετινούς ομίλους του Conference League, πετυχαίνοντας στους 5 αγώνες 4 νίκες και 1 ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά υποδέχεται την Ελσίνκι (19:45 Cosmote Sports 4) σε ένα ματς που μόνο αδιάφορος δεν είναι. Και δεν είναι γιατί μπροστά στον κόσμο της που αναμένεται να γεμίσει τη Τούμπα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει αρχικά να κρατήσει το αήττητο και εν συνεχεία να πάρει το τρίποντο και να φτάσει τους 16 βαθμούς που θα είναι οι περισσότεροι που έχει μαζέψει ελληνική ομάδα σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Απέναντί της η Ελσίνκι, μια ομάδα που μόνο φόβητρο δεν είναι, με τους Θεσσαλονικείς να είναι πολύ κοντά στο να γράψουν τελικά ιστορία. Στο πρώτο παιχνίδι στη Φινλανδία ο ΠΑΟΚ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, κατάφερε να επικρατήσει με 3-2.

Στα αγωνιστικά, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κρίθηκε ανέτοιμος, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στην Ελσίνκι είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Τόμας, Σαμάτα, Τζίμας.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους που όπως ανεβάζουν και στα επίσημα σόσιαλ που έχουν, απολαμβάνουν τον ήλιο της Θεσσαλονίκης, στην συμπρωτεύουσα δεν έχει ταξιδέψει ο Φίλιπ Ρογκότς, ο Όλιβερ Πέτερσον, που τραυματίστηκε στο ματς με τη Χάκεν, ενώ εκτός θα είναι και ο Γιούκα Ραϊτάλα για προσωπικούς λόγους.

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top