Ελλάδα

Άμορφη μάζα τα αυτοκίνητα από το τροχαίο στα Σπάτα – Νεκροί ένας 25χρονος και μία 42χρονη

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τα δύο αυτοκίνητα που μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στη Λεωφόρο Σπάτων Αρτέμιδος, κοντά στη βόρεια πύλη του αεροδρομίου.

Δείτε βίντεο λίγο μετά το τροχαίο:


Τροχαίο στη Λεωφόρο Σπάτων - Αρτέμιδος

Από το σοκαριστικό τροχαίο βρήκαν τραγικό θάνατο ένας νεαρός άνδρας περίπου 25 ετών και μία γυναίκα περίπου 52 ετών, σύμφωνα με το irafina.


troxaio_spaton_3


troxaio_spaton_2

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ένα από τα δύο οχήματα πέρασε πάνω από το διαχωριστικό διάζωμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το άλλο ΙΧ.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, όπως ανέφερε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός των δύο ατόμων, ενώ τα δύο οχήματα πήραν φωτιά η οποία έσβησε από διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι έσπευσαν με τους πυροσβεστήρες που είχαν στα αυτοκίνητα τους για να σβήσουν την φωτιά και να βοηθήσουν τα άτομα τα οποία είχαν εγκλωβιστεί.


troxaio_spaton_1

Επί τόπου έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο ασθενοφόρα, ενώ άνδρες της Τροχαίας προσπαθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Δημοφιλέστερα

To Top