Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε παραλιακή, Κηφισό, Κηφισίας και το κέντρο της Αθήνας – Δείτε χάρτες

Στο «κόκκινο» είναι αυτή την ώρα η κίνηση στην παραλιακή λεωφόρο εξαιτίας του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι ανάμεσα σε ένα αυτοκίνητο και συρμό του τραμ στο Παλαιό Φάληρο. Συγκεκριμένα υπάρχει μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Γλυφάδα από το Ταε Κβο Ντο μέχρι και το σημείο του δυστυχήματος και στο ρεύμα προς Πειραιά τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρά από την Μαρίνα του Αγίου Κοσμά έως και τη στάση Εδέμ.

Δείτε live την κίνηση

Την ίδια ώρα κίνηση επικρατεί στην άνοδο και την κάθοδο του Κηφισού. Στην άνοδο το κυριότερο πρόβλημα εντοπίζεται από τον Ρέντη έως και το Αιγάλεω και από τα Σεπόλια έως την Αχαρνών. Στην κάθοδο υπάρχει μποτιλιάρισμα από την Κηφισιά έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στο υπόλοιπο καθοδικό κομμάτι.

Επιπλέον υπάρχει μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Κηφισίας από την Κατεχάκη έως και λίγο πριν την Εθνικής Αντιστάσεως και από την Καποδιστρίου έως και το Δαχτυλίδι. Στην κάθοδο τα προβλήματα εντοπίζονται από το Avenue έως και το Κολλέγιο Αθηνών. Ακόμη μποτιλιαρισμένη είναι η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας από το Μέγαρο Μουσικής έως και το Σύνταγμα και η κάθοδος της Βασιλέως Κωνσταντίνου από το Χίλτον μέχρι την Αρδηττού. Επίσης είναι στο «κόκκινο» η κάθοδος της Μεσογείων από την Κατεχάκη έως και την Λεωφόρο Αλεξάνδρας ενώ προβλήματα υπάρχουν ανά τμήματα στην άνοδο και την κάθοδο της Αλεξάνδρας. Τέλος στο «κόκκινο» είναι τόσο η Σταδίου όσο και η Πανεπιστημίου.

Δημοφιλέστερα

To Top